lalihifi Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 Salut !Am Tv-ul unui prieten la reparat.Am avut de schimbat la acest tv Str451 .Din pacate stiti toti ce inseamna sa cumperi din magazin un STR :weedman: A tinut cam 8 ore.Acum as dori sa inlocuiesc acel STR 451 cu o schema facuta (kit) ptr ca am vazut ca are piese putine in el .Stie careva ceva?Nu vreau sa-l mai pun sa cumpere STR :goodman: de nici un felToate cele bune Link spre comentariu
lalihifi Postat August 14, 2007 Autor Partajează Postat August 14, 2007 Saru-mana !Am apucat sa iau de la cineva un STR50103 de pe o placa veche .Cu modificarea 2-a de aici merge 100%. Dar oricum am de gand sa fac si o placuta cu montajul pe care mi l-ai dat in primul link .Multumesc mult inca o data :partyman: :partyman: Link spre comentariu
Vizitator costy_foc Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Parerea mea este sa cumperi o sursa de Tv si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
nekkerman Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 STR50103 & STR451Am facut varianta propusa de tine pentru a inlocui un STR50103 si nu functioneaza. S-au ars BU208, BC638, si desigur siguranta fuzibila... Link spre comentariu
tv1 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Acum ce sa zic ,am si eu o parte de vina pentru ca nu am verificat schema postata;oricum un STR50103 costa 10 lei,nu stiu daca merita sa-l realizezi cu componente discrete.Vezi poza noua ( modificata ) si datasheet-ul atasat. Link spre comentariu
nekkerman Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Multumesc pentru raspuns. Avantajul muncii in echipa. E departe de mine magazinul ala...ce-i drept e ca am lucrat "mecanic" fara sa imi dau seama ca BU508 e legat gresit. Mai am dreptul la o incercare.Cu stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum