nostromo Postat Aprilie 27, 2019 Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Detin un Lenovo K6 care mi-a cazut si s-a spart geamul de protectie (sticla). Touch-ul merge , ia comenzi dar s-a ingalbenit si display-ul in cateva locuri , are cateva puncte galben - portocalii . Cat m-ar costa schimbat intreg display-ul si cine m-ar putea ajuta ? Telefonul arata foarte bine in rest , a fost intretinut si as vrea sa-l repar , dar depinde la ce preturi . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 28, 2019 Partajează Postat Aprilie 28, 2019 La 200 lei se rezolva daca il trimiti la mine Link spre comentariu
nostromo Postat Aprilie 29, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2019 On 4/28/2019 at 7:29 AM, Florinel TV said: La 200 lei se rezolva daca il trimiti la mine Multumesc de oferta dar mai astept oferte si apoi voi lua o decizie ! Link spre comentariu
nostromo Postat Aprilie 29, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2019 Astept de asemenea si o oferta de cumparare daca intereseaza pe cineva , e perfect functional si am si alimentator la el . Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Fara a fi ironic . Cat poti lua pe un telefon care nou e 750 lei ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Stiu ca display-ul este bun dar trebuie schimbat cu tot cu Toochscren ca nu se gaseste separat si din aceasta cauza costa mai mult Link spre comentariu
nostromo Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 2 minutes ago, Florinel TV said: Stiu ca display-ul este bun dar trebuie schimbat cu tot cu Toochscren ca nu se gaseste separat si din aceasta cauza costa mai mult Am inteles , dar vreau sa intreb daca cumva display-ul complet de "lenovo k6" este compatibil sau echivalent (la fel) cu cel de "lenovo k6 note" sau cu cel de "lenovo k6 vibe" sau cu "lenovo k6 power" sau difera intre ele ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Acum 2 minute, nostromo a spus: Am inteles , dar vreau sa intreb daca cumva display-ul complet de "lenovo k6" este compatibil sau echivalent (la fel) cu cel de "lenovo k6 note" sau cu cel de "lenovo k6 vibe" sau cu "lenovo k6 power" sau difera intre ele ? Asta nustiu exact ca am reparat mai rar telefoane Lenovo , poate stie vre-un coleg care sa confruntat mai des cu aceste modele de telf. eu repar de toate si iti dai seama ca le mai refuz cind nu am timp de ele Link spre comentariu
nostromo Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 8 minutes ago, Florinel TV said: Asta nustiu exact ca am reparat mai rar telefoane Lenovo , poate stie vre-un coleg care sa confruntat mai des cu aceste modele de telf. eu repar de toate si iti dai seama ca le mai refuz cind nu am timp de ele Am inteles ! Link spre comentariu
nostromo Postat Mai 6, 2019 Autor Partajează Postat Mai 6, 2019 On 4/28/2019 at 7:29 AM, Florinel TV said: La 200 lei se rezolva daca il trimiti la mine Multumesc pentru amabilitate dar am rezolvat pe plan local cu 206 lei (156 Lei display + 50 Lei manopera) , practic la acelasi pret pe care mi l-ati spus doar ca am eliminat cheltuielile cu transportul ! Se poate inchide ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Acum 2 ore, nostromo a spus: Multumesc pentru amabilitate dar am rezolvat pe plan local cu 206 lei (156 Lei display + 50 Lei manopera) , practic la acelasi pret pe care mi l-ati spus doar ca am eliminat cheltuielile cu transportul ! Se poate inchide ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum