Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

esr la un condensator

neluelectron

Postări Recomandate

am o placa electronica la un frigider indexit defecta ,am verificat  electroliticii  ,si la un electrolitic de 3,3 microfarazi  400 volti  am gasit esr-ul 30ohmi  sa fie normal sau condul este compromis  ,nu am aceasta valoare ,daca asi incerca cu un electrolitic  cu valoare mai mare ce sar intimpla.... nu am decit de 22 microfarazi 400 volti 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

2

• Florinel TV

2

• sesebe

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Depinde unde este acel electrolitic și care este rolul lui. 

Fără aceste informații nu recomand sa pui alta valoare. 

Ps: 30ohm nu-i o valoare chiar asa de proasta pt un condesator de valoarea aia. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Cond compromis si trebuie schimbat , o valoare aproximativa ar fi unul de 4,7uf 400V maxim , nu poti pune unul de 22uf 400V , cond de 4,7uf 400V gasesti prin becurii economice cu neon 

Link spre comentariu

E foarte mult un ESR de 30 Ohmi chiar și pentru 1uF/400V.Era bine dacă puneai poze clare de aproape cu placa, poate deslușeam ce rol are acolo....

Editat de validae
Link spre comentariu

Uite acum am masurat un cond de 3,3uf 400v de la un bec economic de 3,3uf 400v si are 3,33uf si 2,46 omi deci aceste condurii ce trec de 10omi este defect , mai am cumparate noi si au 3,30uf si 4,5 omi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări