svsu Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 (editat) Mda, sa revenim la subiect. Am taiat ieri traseele CKV1 si CKVB1, dupa solutia din Service TV nr. 35, parca, sau aceea de la Rusu. Se manifesta aproximativ la fel (dublura, doar ca nu mai tremura). Tensiune pe pad-urile de la acesti pini dupa taiere circa -13V. Nu am pus inca nimic la masa, e si putin dificil (chiar cu letcon de 0.5mm) Editat Mai 2, 2019 de svsu 1 Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Costica LCD a spus ca, la acest tip de panel, reusitele au fost 0. Il cred. Daca nici el nu a reusit sunt slabe sanse. Dar s-au mai vazut minuni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 3 hours ago, yokoono said: Costica LCD a spus ca, la acest tip de panel, reusitele au fost 0. Il cred. Daca nici el nu a reusit sunt slabe sanse. Dar s-au mai vazut minuni. Alea care fac stalpi si se albeste nu mi-a iesit niciunul, cu defectul prezentat aici in topic nu am prins niciunul pina acum si cred ca se poate remedia..... Link spre comentariu
svsu Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 Am relipit traseele din stanga. Am taiat in ordine traseele de pe dreapta. Din pacate cu modificari in mai rau a imaginii, indiferent de combinatia traseelor taiate. Am pus si traseele in scurt inspre display.Nimic. Am observat insa ca, daca ating cu degetul intre integratul SM4108 si inductanta aia pe care scrie 100 (zona CD40, D5, RD54, CD45), imaginea se stabilizeaza si mai ca isi revine total. Pe moment ma opresc dar o sa reiau studiul. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Pai vezi sa nu fie probleme la sursele din T-CON. Pune osciloscopul la ieșirile lor și vezi dacă tensiunea este OK fără riplu semnificativ. Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Si nu gasesti un deget sa-l lipesti de integrat ? Link spre comentariu
svsu Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 O sa vorbesc cu amicii mei racketzi... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Daca merge la morga gaseste sigur un deget vezi unde si pe ce traseie pui degetul unde se stabilizeaza imaginea corect si montezi in tatonare cite un cond de la mic la mai mare si ai sa vezi ca o sa functioneze acest truc , eu le mai foloseam la CRT Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 31 minutes ago, Florinel TV said: Daca merge la morga gaseste sigur un deget vezi unde si pe ce traseie pui degetul unde se stabilizeaza imaginea corect si montezi in tatonare cite un cond de la mic la mai mare si ai sa vezi ca o sa functioneze acest truc , eu le mai foloseam la CRT Degeaba incearca e 100% defect de panel, am incercat si eu trucuri din acestea si degeaba...am schimbat pina si SM4108 si nu o data ci de doua ori. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Acum 4 minute, Costica LCD a spus: Degeaba incearca e 100% defect de panel, am incercat si eu trucuri din acestea si degeaba...am schimbat pina si SM4108 si nu o data ci de doua ori. Da dar poate nu a fost acelasi defect , sunt defecte multe si dau aceiasi imagine pe display , altele se pot remedia dar altele nu , dar merita incercate toate variantele si lasat circa o ora sa functioneze sa vada daca merge in caz ca se rezolva cit de cit defectul Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 14 hours ago, Costica LCD said: Degeaba incearca e 100% defect de panel, am incercat si eu trucuri din acestea si degeaba...am schimbat pina si SM4108 si nu o data ci de doua ori. Degeaba incerc sa dau un pm ca ai arhiva plina. Fa un pic de curatenie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 1 hour ago, yokoono said: Degeaba incerc sa dau un pm ca ai arhiva plina. Fa un pic de curatenie. Am sters cateva.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum