NICA Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 va salut. schimb acest agregat cu altele.ce aveti . il am de foarte multa vreme,l-a primit bunica dar de nunta de la strabunicul.nu stiu daca mere dar se aprinde un bec verde cand bag cutia aia gri si grea in priza. daca n-o fi bun la ceva cel putin cutia aia grea se poate folosi ca buzdugan.solutie finala. ma intereseaza alte chestii .daca va intere trimiteti pm. va multumesc pt citirea anuntului http://www.99poze.ro/commodore_/ Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Frumos agregate și arata impecabil, cel puțin în poze. Va rog să-mi scuzati îndrăzneala dar bunica dumneavoastră s-a recăsătorit a cata oară acum 37 de ani? Ce anume vă interesează la schimb? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 (editat) Acest commodore 64 ce are,are casetofon sau are unitate floppy ? Aveti si joystick-urile la el....sau fara joystick-uri il vindeti..? Asteptam raspunsul dvs ! Editat Aprilie 25, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 100 de lei!? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Caută și tu pe OLX sau okazii ,,calculator personal Commodore 64,, și vezi orientativ cât cer unii pe așa ceva, apoi faci un preț de dumping pentru Elforum.....dar pune un preț orientativ, eventual negociabil.Altfel nu știe omul cum să echivaleze prețul, chiar dacă-ți dă ceva la schimb, că fiecare știe cam cât valorează ce are......sau cât vrea pe el. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 (editat) Da,va spun ca am avut si eu un commodore64 cand eram mic de vreo 10-12 anisori, dar dupaia mi-am luat un calculator pentium 1 si tot asa... in continuare ! Tin minte ca functiona in Basic,da asa este,are dreptate colegul de mai sus, puteai sa faci mici programele si iti aparea ca o inimoara sau ca un balon sau in alte forme. Uitati cam asa aparea pe ecranul monitorului sau al tv-ului...depinde pe ce il conectai,eu unul l-am conectat mai mult pe tv,tin minte ca avem un tv-u videoton de 37cm . O seara minunata va doresc ! Editat Aprilie 25, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 (editat) Al meu arata asa ca acesta din poza,era format din urmatoarele : Computer-ul commodere 64, alimentator, casetofon, casete si doua Joystick-uri O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta la toata lumea ! Editat Aprilie 26, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Cred că anunțul se poate șterge. Autorul nu specifica un preț și nici ce dorește la schimb. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Și nici nu răspunde la oferte! Link spre comentariu
NICA Postat Aprilie 26, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2019 42 minutes ago, maresaldeflota said: Și nici nu răspunde la oferte! Ce oferta? Cele care au fost au primit raspuns in privat asa cum am rugat. Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Cred ca (,) comentariile inutile ale celor care nu vand si nu cumpara nimic,dar posteaza ca sa se afle-n treaba, se pot sterge! Colegul @NICA a specificat foarte clar in primul post ce doreste. Domnule Marian,va rog faceti ordine aici! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 (editat) In regulamentul acestei secțiuni se specifica clar: Obligatoriu: pret pentru fiecare produs. in plus nu noi am inceput cu miștourile: ",l-a primit bunica dar de nunta de la strabunicul". C64 a apărut în '82 și utilizatorul NICA sigur are peste 30 ani. Editat Aprilie 26, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
NICA Postat Aprilie 26, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2019 17 hours ago, validae said: Caută și tu pe OLX sau okazii ,,calculator personal Commodore 64,, și vezi orientativ cât cer unii pe așa ceva, apoi faci un preț de dumping pentru Elforum.....dar pune un preț orientativ, eventual negociabil.Altfel nu știe omul cum să echivaleze prețul, chiar dacă-ți dă ceva la schimb, că fiecare știe cam cât valorează ce are......sau cât vrea pe el. Ai dreptate Validae.Nu am pus pret deoarece nu intentionez sa-l vand dar cum nu am nevoie de el poate asa nici altii nu au nevoie de alte lucruri care le zac pe acolo. Cautand pe alte situri am vazut acelasi aparat dar fara alimentator la 450 lei.Atunci asta ar fi pe la 500 lei ca are si alimentator.Asta fiind zisa ca sa fiu in regulament . Nu fac pret de dumping ca nu sunt spargator de preturi sau de greva. Niste persoane serioase m-au cautat personal facandu-mi niste oferte asa cum au putut si ei. Daca nu se finalizeaza nici-o intelegere am sa-l cedez unui profesor de la Politehnica care vazand anuntul m-a contactat cerand sa-l dau ca material didactic si mi-a oferit sa-mi aleg dintre aparatele casate la ei. Ma intereseaza motoare de curent continuu la 24 volti cu puteri peste 200wati ( cu reductor pt turatie mica ) si convertizoare de tensiune frecventa 230v-- 3*230v / 1,5 kw.Evident ca vom echivala preturile. In ceea-ce priveste exprimarea primara a fost umoristica doar pentru ce-i cu simtul umorului. Restul pot schimba programul ca telecomanda este la ei. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 (editat) Și dacă ofert 5 sute lei e ok!?Sau ma las pagubas!? Editat Aprilie 26, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
NICA Postat Aprilie 26, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Validae te rog sa închizi topicul. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate