Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Simpo 2007-cine vine?

yo9hrb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

6

• Ovidanie

5

• ywar2

2

• Gheorghe Dracu

1

Top autori în acest subiect

2. yo9hsw (aka nanopico) si

3. yo9hvp (aka sorteh)

sorteh lucreaza din greu pt. campionatul de creatie tehnica,

participa la toate sectiunile posibile.

apel in 2 metri: cq elforum de ....:)

17 august 2007:noi am facut rezervare la Hotel Zimbru.

Link spre comentariu

...yo9hrb sa stii ca forumistii radioamatori trebuie sa participe obligatoriu cu ceva in concurs, hmmmmmm, mai ales moderatorii :)) sa vedem cu ce te prezinti :axe: 73 :smt007

M-as prezenta cu amanta, dar YO9BPX e prieten cu tata socru si cred ca ma spune :snakeman:
Link spre comentariu

Vin si eu, cu trenul, sa pot bea o bere cu voi. Voi avea handy-ul la mine, chemati-ma pe 145,225 indicativul meu este YO8TPP sau la 0745.055.711, vreau sa ne intilnim, dau eu berea.Vine si userul Andreidinsv, YO8RZB.

Link spre comentariu

Si ce om serios te credeam :snakeman: . Unde va ajunge radioamatorismul in stilul asta? :smt003

La YO9KPM, prin 1994-95, comunicari si demonstratii pe tema modurilor digitale. Vine YO3APG, parca si YO3DP si alti hami sa lumineze poporul. Dupa toate astea se ridica unul din sala si intreaba: "Si acuma daca lucram cu calculatorul, mai am nevoie de transceiver?" HI!
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Hai sa vedem cati na putem intalni acolo la o BRRC.1. yo9hrb-vin daca nu intervine ceva neasteptat. :partyman:

Neasteptatul a intervenit. Mi-am schimbat instalatia termica in apartament (singur :drinkers: ) si zilele astea se face proba. Asa ca nu pot veni, daca doamne-fereste curge vreo teava, sa fiu acasa sa pun ligheane. Distractie placuta.73!
Link spre comentariu

Am fost la simpozion, m-am intilnit cu nanopico, sorteh, Minitehnicus si am dat berea promisa.Revin zilele urmatoare cu detalii si multe fotografii.Dovada ca am dat berea:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări