yo9hrb Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 Hai sa vedem cati na putem intalni acolo la o BRRC.1. yo9hrb-vin daca nu intervine ceva neasteptat. :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 2. yo9hsw (aka nanopico) si 3. yo9hvp (aka sorteh) sorteh lucreaza din greu pt. campionatul de creatie tehnica, participa la toate sectiunile posibile. apel in 2 metri: cq elforum de .... 17 august 2007:noi am facut rezervare la Hotel Zimbru. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Unde? Cand? Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 7...9 septembrie, la Campulung Moldovenesc. Detalii: http://www.elegantweb.de/simpo-yo-2007 Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 ...yo9hrb sa stii ca forumistii radioamatori trebuie sa participe obligatoriu cu ceva in concurs, hmmmmmm, mai ales moderatorii ) sa vedem cu ce te prezinti :axe: 73 :smt007M-as prezenta cu amanta, dar YO9BPX e prieten cu tata socru si cred ca ma spune :snakeman: Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 21, 2007 Autor Partajează Postat August 21, 2007 yo9bpx e seful radioclubului din ploiesti. Vine si dansul. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 Vin si eu, cu trenul, sa pot bea o bere cu voi. Voi avea handy-ul la mine, chemati-ma pe 145,225 indicativul meu este YO8TPP sau la 0745.055.711, vreau sa ne intilnim, dau eu berea.Vine si userul Andreidinsv, YO8RZB. Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 Si ce om serios te credeam :snakeman: . Unde va ajunge radioamatorismul in stilul asta? :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Si ce om serios te credeam :snakeman: . Unde va ajunge radioamatorismul in stilul asta? :smt003La YO9KPM, prin 1994-95, comunicari si demonstratii pe tema modurilor digitale. Vine YO3APG, parca si YO3DP si alti hami sa lumineze poporul. Dupa toate astea se ridica unul din sala si intreaba: "Si acuma daca lucram cu calculatorul, mai am nevoie de transceiver?" HI! Link spre comentariu
esu Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 Se organizeaza un transport grupat din yo3?sau sncf-ul este de baza ?l Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Sa ma identificati usor. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Hai sa vedem cati na putem intalni acolo la o BRRC.1. yo9hrb-vin daca nu intervine ceva neasteptat. :partyman:Neasteptatul a intervenit. Mi-am schimbat instalatia termica in apartament (singur :drinkers: ) si zilele astea se face proba. Asa ca nu pot veni, daca doamne-fereste curge vreo teava, sa fiu acasa sa pun ligheane. Distractie placuta.73! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Am fost la simpozion, m-am intilnit cu nanopico, sorteh, Minitehnicus si am dat berea promisa.Revin zilele urmatoare cu detalii si multe fotografii.Dovada ca am dat berea: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Fotografii de la eveniment: http://www.ovidanie.evonet.ro/Simpo07.html sorteh lucreaza din greu pt. campionatul de creatie tehnica...Oricum lucreare a fost terminata in camera hotelului, in noaptea de dinaintea concursului. Asa arata lucrarea: Link spre comentariu
ywar2 Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Poti sa ne arati si noua o poza cu lucrarea vazuta mai de aproape... ca sa o apreciem si noi... sa-i dam note, HI! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum