Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Ipod

stefanev

Postări Recomandate

Am de curand un Ipod, dar am o problema... Vista nu il recunoaste, pe ipod vad ca e conectat cablul USB la calc dar Vista nu il "vede" deloc. Am incercat si pe un XP, aceeasi situatie.Acum intrebarea: cum pot face sa il vada winu? Are 6gB, este vreun progr care ar mai trebui instalat ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanev

2

• Stefan

2

• radue

1

Top autori în acest subiect

pai ar trebui sa ai un CD cu driver-ul ,dar nu iti zice calculatorul ca ca a gasit un nou device si sa iti ceara un program .cam asa ar fi normal chiar daca nu ai soft-ul . USB-ul merge sigur???

Link spre comentariu

Deci, pe IUpod poti sa bagi muzica numai cu Itunes. Pe un sistem care acest program instalat ipoul nu iti va aparea ca si un disc seaprat, chiar nu va aparea deloc acolo. Cel putin pe XP am verificat, pe Vista habar nu am.Daca nu ai instalat Itunes-ul iti apare ca si o unitate de Mass Storage in My Computer. Inearca si pe alt calculator. Daca nu merge inseaman ca e o incompatibilitate ceva... :smt006

Link spre comentariu

Daca nu ai instalat Itunes-ul iti apare ca si o unitate de Mass Storage in My Computer. Inearca si pe alt calculator. Daca nu merge inseaman ca e o incompatibilitate ceva...

dar macar apare ceve !!!
Link spre comentariu

pai aici e problema ca nu apare nimic, am instalat ITUNES, ori is eu bolovan ori chiar nu vrea sa mearga. USB-ul merge sigur ca am pus alt mp3 player de 1 Gb si il recunoaste fara probleme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări