Vizitator Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Acest tv a ramas pe logo VORTEX,nu reactioneaza din butoane panou si nici din telecomanda.A mai fost resoftata memoria aproximativ 2 ani,dar am pierdut softul bin.Va rog daca se poate ceva autentntic si fara incercari ca si asa sant obosite inprimatele(cupru)de legatura. Placa de baza T.EME380.61 display vezi pe imagine. Multumesc si sarbatori fericite.! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Incearca cu aceste dumpurii , eu folosesc soclu normal lipit cu fire si cu adaptor si pot incerca zeci de dumpurii https://files.fm/u/8qf4ppnb 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Acum 31 minute, Florinel TV a spus: Incearca cu aceste dumpurii , eu folosesc soclu normal lipit cu fire si cu adaptor si pot incerca zeci de dumpurii https://files.fm/u/8qf4ppnb Multe multumiri Florinel TV pentru ajutor,cand am facut prima interventie la memorie am facuto in deplasare,si am avut la mine doar pistolul de lipit clasic.Tensiune slaba la reteaua 220v(capat terminal de linie) si uite asa am cam omorat (exfoliat) anumiti conectori a memoriei.Acum asta este,ma descurc eu cumva.Sarbatori Pascale fericite alaturi de familie si cei dragi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 La 24.04.2019 la 13:30, Florinel TV a spus: Incearca cu aceste dumpurii , eu folosesc soclu normal lipit cu fire si cu adaptor si pot incerca zeci de dumpurii https://files.fm/u/8qf4ppnb A functionat cu rescriere memorie,inca odata multumesc si cu respect.! Link spre comentariu
Vizitator All3xxx1 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 La 03.05.2019 la 19:42, clement a spus: A functionat cu rescriere memorie,inca odata multumesc si cu respect.! Cum realizezi rescrierea de memorie? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 La 25.05.2019 la 0:49, All3xxx1 a spus: Cum realizezi rescrierea de memorie? Pai si cum pot sa te initiez daca nu ai facut niciodata asa ceva? Ai nevoie de un programator scriere memorii (eprom sau flach) plus softul binar alocat placii de baza si diplayului... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 La 25.05.2019 la 0:49, All3xxx1 a spus: Cum realizezi rescrierea de memorie? Eu de unde sa stiu invatama Link spre comentariu
megabit Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 De la Google, dar zice ca trebuie respectate regulile de baza: Ați dorit să scrieți: invata-ma 19 mar. 2012 - Sigur că te ajut, prietene. Putem să începem cu nişte reguli de bază ale limbii române? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Acum 54 minute, megabit a spus: De la Google, dar zice ca trebuie respectate regulile de baza: Ați dorit să scrieți: invata-ma 19 mar. 2012 - Sigur că te ajut, prietene. Putem să începem cu nişte reguli de bază ale limbii române? Mai megabit de internet ori scrii invata-ma ori invatama legat tot acel cuvant este Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 La 24.04.2019 la 13:30, Florinel TV a spus: Incearca cu aceste dumpurii , eu folosesc soclu normal lipit cu fire si cu adaptor si pot incerca zeci de dumpurii https://files.fm/u/8qf4ppnb Salut Florinel !...poti sa mai pui softul pentru acest tv aici ? Multumesc! ...sau, daca il are cineva si doreste sa-l posteze. Multumesc ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 L-am descarcat de pe Remont, sper sa fie ok. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 A fost ce trebuie ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum