Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

info cumparare piese schimb imp hp

altuser

Postări Recomandate

Salut,Am o imp hp 940c (cerneala). O mana nepriceputa (nu zic criminala) mi-a distrus panglica cu marcaje de pe care cititorul optic citea pozitia capului de imprimare, mai pe scurt piesa numita "film". Am gasit-o la o firma de reparatii imprimante dar mi s-a spus ca se da numai impreuna cu carriage-ul si costa impreuna cca 100 euro. La banii astia e mai rentabil sa schimbi imprimanta. Proprietarul ei nu e dispus sa plateasca atat, de accea va rog, daca stiti prin Bucuresti vreo sursa de piese de schimb cu preturi decente, sa ma informati si pe mine.Multumesc, we placut.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• ionut20

1

• one

1

• altuser

1

Top autori în acest subiect

Categoric solutia este cumpararea altei imprimante, mai ales ca pretul unui asemenea aparat este dat de costul cartuselor, mai putin de mecanism.O alta solutie ar fi sa vizitezi targurile cu vechituri, eu am gasit piese pentru imprimante la un astfel de targ, sau sa cauti o alta imprimanta la SH (pe okazii.ro sau altundeva).

Link spre comentariu

Poti uita imprimanta repectiva cu parere de rau daca era black numa sa nu iti para rau ca nu e scumpa si acuma sa fim seriosi ca iti iei un lexmark nou noutz z25 parca la 100roni si scoate color si tot pe cerneala e.Ramane la latitudinea d-voastra.

Link spre comentariu

lexmarc la imprimante ce asemanator cu lg la unitati optice,parerea mea,se cam strica si au niste drivere....(cel putin cea pe care am folosit-o)le: pai da,dar decat sa dau 60ron pe un lg,mai bine iau ceva bun la 120(stiu m,acar ca nu trebuie dus la garantie o data pe luna)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări