djlove Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Salutare colegii Am un LCD recuperat dintr-un aparat. Are un conector cu 26 pini si pe placa acestuia sunt si 3 butoane montate. Nu stiu cum sa incerc sa il conectez la arduino printr-un modul de interfata I2C. Primii 2 pini sunt conectati impreuna, urmatorii 2 la fel, iar ultimii merg catre butoane. Pe spatele placi este trecut YL#8007-B-3 si fabricantul Andi, probabil ca e un 20x4, dar nu sunt sigur. Pe site-ul producatorului nu gasesc nimic despre el, fiind un produs realizat dupa specificatiile companiei care il foloseste in produs. Am incercat sa dau mail la producator sa ma ajute cu ordinea pinilor dar fara success. Are cineva vre-o idee? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 (editat) Globul meu de cristal nu functioneaza prea bine zilele astea, ca sa ghicesc cum arata modulul. Daca postezi si fotografia modulului poate, poate afli ceva (sau poate nu)! Intr-un alt registru, ce legatrura are postarea ta cu Arduino? L.E.: Subiectul se muta la sectiunea "Componente electronice, documentatie si scheme" Editat Aprilie 23, 2019 de nico_2010 Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 23, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Are legătură, pentru ca îl conectez la un arduino, deci are legătură directa. http://tinypic.com/view.php?pic=kcz6eo&s=9#.XL7umhhDM0M http://tinypic.com/view.php?pic=33e0xs8&s=9#.XL7u8hhDM0M Link spre comentariu
nico_2010 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Corect, singura lui legatura cu Arduino este "legatura directa" ... prin sarme! Identifica conexiunile la butoane - pinii 23, 21 si 26 (cred, imaginea este mai putin clara), pin 19 este anod LED iluminare LCD, pin 20 catod LED iluminare LCD restul le ghicesti si singur! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum