fane buy Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 (editat) Va salut. Am achizitionat un aparat de masura analog unimer 31 aparatu este functional are 2 bateri una de9v si 1,5v .rogdaca se poate în ce tara e fabricat si daca e fiabile. Multumesc cu respect Editat Aprilie 22, 2019 de fane buy Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 E făcut în fosta Yugoslavia, care s-a spart în Serbia, Bosnia, Muntenegru, etc.... De fiabil e fiabil, dar e funcțional ? Ai făcut ceva măsurători comparative cu alt aparat modern ? Link spre comentariu
fane buy Postat Aprilie 22, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Multumesc dle VALIDAE am masura si comparat cu alt multimetru este perfect masoara foarte bine pe toate domenile. Cam între ce anii au fost fabricate multumesc mult pentru detalii. Acum 41 minute, fane buy a spus: Va salut. Am achizitionat un aparat de masura analog unimer 31 aparatu este functional are 2 bateri una de9v si 1,5v .rogdaca se poate în ce tara e fabricat si daca e fiabile. Multumesc cu respect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum