Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut schema 2X30

Vizitator schoolburner2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

• lalihifi

1

• Yo4You

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

aveti o schema pentru un amplificator 2X30 care a fost realizat de cineva si care are distorsiuni mici ?

pe ce impedanta vrei sa functioneze? preferi integrate sau tranzistori?ai putea sa cauti niste kituri care crezi ca te-ar multumi la magazine online si apoi arata-ne si noua.
Link spre comentariu

pai vreau un amplf cu o independenta de 8 ohmi ... as vrea home made...cred k ajunge mai ieftin

daca mai strici cate cava sau vrei sa ai componente de calitate (nu chinezari) te duce mai mult dar uneori merita :partyman:
Link spre comentariu
Vizitator schoolburner2

salut m-am hotarat sa fac amplu de pe datasheet cu tda2050,avand i vedere k sunt incepator vreau sa va intreb C3 1000uF Supply Voltage Bypass este acelasi ca C7 1000uF Output DC Decouplin sau sunt piese diferite ? :d

Link spre comentariu

C3 e o piesa si C7 o alta piesa (adica doua condensatoare de 1000 pe nustiu cati volti 40-50 V )era de preferat sa alegi schema far cond de iesire dar iti trebuia un trafo diferential -0+

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări