johnnyioan Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Buna ziua, de curand am achizitionat un radio cu cd ford, l-am decodat, l-am alimentat la o sursa in comutatie, functioneaza ok...doar ca dupa ce il opresc, radiatorul de racire la finali ramane cald, ampermetrul imi arata un comsum de 0.5A. Se poate face ceva in privinta asta? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
fane buy Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Trebui sa aibe un mini cosum pentru că e în stambi plus că la masină când se ia contactu se decuplează functia KEY (GND) Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 (editat) Acum 2 ore, johnnyioan a spus: Buna ziua, de curand am achizitionat un radio cu cd ford, l-am decodat, l-am alimentat la o sursa in comutatie, functioneaza ok...doar ca dupa ce il opresc, radiatorul de racire la finali ramane cald, ampermetrul imi arata un comsum de 0.5A. Se poate face ceva in privinta asta? Multumesc anticipat! Salut,pe auto ca si legatura ai doua intrari de + : una este +B si adoua +comanda on(pe cheie contact).In test pe bancul de lucru nu cred ca ai separat cele doua intrari ca tensiune.Finalul audio are un pin care primeste o tensiune mica care face on sau oof. Editat Aprilie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
fane buy Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Acest cas pe pinu 15 de la mufa alimentare + iar pinu12 - si pe 11 este contact KEY(notarea pinilor se face 1-8 boxe 9-16 parte de alimentare) Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Pune tipul exact al aparatului 6000 sunt o groaza de modele. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Este si normal sa consume atit cit firul de plus este conectat , la masina firul de plus principal se intrerupe odata cu cheia de la contact si ramine doar plusul de memorie conectat sa nu piarda datele memorate Link spre comentariu
johnnyioan Postat Aprilie 23, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Acum 9 ore, dan cod a spus: Pune tipul exact al aparatului 6000 sunt o groaza de modele. 6000 CD seria m, mufa quadlock. Link spre comentariu
johnnyioan Postat Aprilie 23, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Acum 9 ore, Florinel TV a spus: Este si normal sa consume atit cit firul de plus este conectat , la masina firul de plus principal se intrerupe odata cu cheia de la contact si ramine doar plusul de memorie conectat sa nu piarda datele memorate La modelul Ford 4000 rds nu se intimpla acelasi lucru dupa ce il opresc din buton. Sta rece, fara consum si nu isi pierde memoria. Cred ca la 6000cd e ceva din computerul masinii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum