Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Ford 6000cd consuma dupa oprire!

johnnyioan

Postări Recomandate

Buna ziua, de curand am achizitionat un radio cu cd ford, l-am decodat, l-am alimentat la o sursa in comutatie, functioneaza ok...doar ca dupa ce il opresc, radiatorul de racire la finali ramane cald, ampermetrul imi arata un comsum de 0.5A. Se poate face ceva in privinta asta? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• johnnyioan

3

• fane buy

2

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, johnnyioan a spus:

Buna ziua, de curand am achizitionat un radio cu cd ford, l-am decodat, l-am alimentat la o sursa in comutatie, functioneaza ok...doar ca dupa ce il opresc, radiatorul de racire la finali ramane cald, ampermetrul imi arata un comsum de 0.5A. Se poate face ceva in privinta asta? Multumesc anticipat!

Salut,pe auto ca si legatura ai doua intrari de + : una este +B si adoua +comanda on(pe cheie contact).In test pe bancul de lucru nu cred ca ai separat cele doua intrari ca tensiune.Finalul audio are un pin care primeste o tensiune mica care face on sau oof.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Este si normal sa consume atit cit firul de plus este conectat , la masina firul de plus principal se intrerupe odata cu cheia de la contact si ramine doar plusul de memorie conectat sa nu piarda datele memorate 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Florinel TV a spus:

Este si normal sa consume atit cit firul de plus este conectat , la masina firul de plus principal se intrerupe odata cu cheia de la contact si ramine doar plusul de memorie conectat sa nu piarda datele memorate 

La modelul Ford 4000 rds nu se intimpla acelasi lucru dupa ce il opresc din buton. Sta rece, fara consum si nu isi pierde memoria. Cred ca la 6000cd e ceva din computerul masinii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări