Aurel Iosif Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Cumpar sau ofer altceva la schimb pentru un condensator variabil de rr Romanta S 581 A. Multumesc. Link spre comentariu
QQme Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Daca s-ar pune o poza ar fi mai bine,am mai multe CV-uri vechi, daca nu ma insel era fare demultiplicare. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 22, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Multumesc. Da, fara demultiplicare. Voi face poze si voi trimite. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 24, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Nimeni ? Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Cred ca am si eu. Pune o poza. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 25, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Poze https://postimg.cc/gallery/2yx9kjqm2/ Dimensiuni : 5.5/6.0/3.5 cm. Dimensiuni aproximative. Multumesc. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 10 hours ago, PINTI said: Cred ca am si eu. Pune o poza. Pune si tu o poza cu ce ai tu, ca prea ceri tuturor poze peste tot... Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 (editat) Am peste o suta de bucăți. Dacă le fac poze la fiecare, ma apuca Revelionul. Daca fac o poza de grup, nu se înțelege nimic. Cumpărătorul trebuie sa pună o poza cu ce vrea. Stima. Editat Aprilie 25, 2019 de PINTI Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Asta e raspuns evaziv pentru ca @monday deja a pus o poza cu ce doreste. PS: @monday scuze pentru interventie insa @PINTI si-a facut un obicei din a se baga in seama pe diferite topicuri de la bazar, fie cu solicitari de poze fie cu pretins interes. Stiu, nu-i impotriva regulamentului, de asta nici n-am intervenit pana acum, insa comportamentul devine usor tracasant. Spor. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 10 minutes ago, Marian said: Asta e raspuns evaziv pentru ca @monday deja a pus o poza cu ce doreste. PS: @monday scuze pentru interventie insa @PINTI si-a facut un obicei din a se baga in seama pe diferite topicuri de la bazar, fie cu solicitari de poze fie cu pretins interes. Stiu, nu-i impotriva regulamentului, de asta nici n-am intervenit pana acum, insa comportamentul devine usor tracasant. Spor. LIKE!! Pe deasupra Pinti mai si posteaza aiurea in tramvai ca el cumpara tot numai dupa ce vede pozele, apoi pozele au aparut si el pauza! On 4/15/2019 at 4:33 PM, PINTI said: Cumpar tot numai dupa ce vad pozele. Asta nu e considerat comportament abuziv? Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 20 minutes ago, Mitica M. said: Pe deasupra Pinti mai si posteaza aiurea in tramvai ca el cumpara tot numai dupa ce vede pozele, apoi pozele au aparut si el pauza! Nu esti singurul care sesizeaza un astfel de comportament, de asta am intervenit aici, totusi nu vreau sa transform topicul lui Monday in circ deci cu scuzele de rigoare catre el ma retrag si sper ca discutia asta sa fie un avertisment amical pentru Pinti. Spor. Link spre comentariu
Postări Recomandate