Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CV Romanta

Aurel Iosif

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aurel Iosif

4

• Marian

3

• PINTI

2

• QQme

2

Top autori în acest subiect

Am peste o suta de bucăți. Dacă le fac poze la fiecare, ma apuca Revelionul. 

Daca fac o poza de grup, nu se înțelege nimic. 

Cumpărătorul trebuie sa pună o poza cu ce vrea. 

Stima. 

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Asta e raspuns evaziv pentru ca @monday deja a pus o poza cu ce doreste.

PS: @monday scuze pentru interventie insa @PINTI si-a facut un obicei din a se baga in seama pe diferite topicuri de la bazar, fie cu solicitari de poze fie cu pretins interes.

Stiu, nu-i impotriva regulamentului, de asta nici n-am intervenit pana acum, insa comportamentul devine usor tracasant.

Spor.

Link spre comentariu
10 minutes ago, Marian said:

Asta e raspuns evaziv pentru ca @monday deja a pus o poza cu ce doreste.

PS: @monday scuze pentru interventie insa @PINTI si-a facut un obicei din a se baga in seama pe diferite topicuri de la bazar, fie cu solicitari de poze fie cu pretins interes.

Stiu, nu-i impotriva regulamentului, de asta nici n-am intervenit pana acum, insa comportamentul devine usor tracasant.

Spor.

LIKE!!

Pe deasupra Pinti mai si posteaza aiurea in tramvai ca el cumpara tot numai dupa ce vede pozele, apoi pozele au aparut si el pauza!

On 4/15/2019 at 4:33 PM, PINTI said:

Cumpar tot numai dupa ce vad pozele.

Asta nu e considerat comportament abuziv?

Link spre comentariu
20 minutes ago, Mitica M. said:

Pe deasupra Pinti mai si posteaza aiurea in tramvai ca el cumpara tot numai dupa ce vede pozele, apoi pozele au aparut si el pauza!

Nu esti singurul care sesizeaza un astfel de comportament, de asta am intervenit aici, totusi nu vreau sa transform topicul lui Monday in circ deci cu scuzele de rigoare catre el ma retrag si sper ca discutia asta sa fie un avertisment amical pentru Pinti.

Spor.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări