Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6 boxe si ce rol are amplificatorul .

Vizitator Pavel Razvan

Postări Recomandate

Vizitator Pavel Razvan

Buna seara dragi colegi ! Am o Fabiuta de 1.4 TDI din 2008 si i am schimbat boxele pe fata si i am pus si pe spate cu ocazia un set de la Hertz. Cand am achizitionat aceste boxe am uitat ca mai am acasa un set de https://altex.ro/difuzoare-coaxiale-focal-rcx-165-16-5-cm-2-cai-60w-rms-120w-max-4-ohm/cpd/SPARCX165/

Si as vrea sa le pun in spate pe polita  aia de la portbagaj  dar nu stiu cum sa le leg la casetofon , fiind unul aftermarket de la Sony care duce doar 4 boxe de 55w .Ce rol are amplificatorul pentru boxe  ce le face ? Stiu ca o sa ziceti ca e prea mult 6 boxe pentru o masina mica , dar nu am ce face cu ele asa ca.. .

Editat de Pavel Razvan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George

2

• Ion Andrei

1

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...

Deci: 1. In primul rand aceste difuzoare nu necesita un amplificator cu alte cuvinte nu se amplifica au o putere relativ mica

2. Daca vrei sa pui difuzoarele Hertz cele pe componente pe usi este ok insa ti-as recomanda sa ai doua perechi identice, 

3. Varianta cu difuzoare pe polita poti sa o uiti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări