adydep Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 (editat) Buna seara! Are cineva schema sirenei ADA-03 produsa de I.E.M.I ? Multumesc anticipat! Intre timp am gasit schema sirenei ADA-02 I.E.M.I ,dar nu prea bate cu ADA-03... Editat Aprilie 21, 2019 de andrei_ Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 21, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2019 (editat) Vad ca schema de la ADA-02 e desenata gresit, in zona finalilor 2N3055;au inversat emitoarele cu colectoarele. Editat Aprilie 21, 2019 de andrei_ Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 24, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Partea de final am rezolvat-o! Partea de sirena functioneaza,la fel si claviatura,chestia este ca nu stiu cum vin legaturile la firele din microfonul "de mana cu buton" (are un microfon tip "condenser mic",de import,si un preamplif cu tranzistori)si nici nu imi este clar daca sirena trece prin potentiometru sau ataca direct finalul. Poate se gaseste o schema.... Link spre comentariu
dacos Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Ce fel de sirenă este? Din cele montate pe blocuri prin care e alertată populația? Dacă e așa, nu am știut că poate vorbi cineva la ele. Nici nu am auzit la exerciții să vorbească și să spună despre ce e vorba. Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Este o sirena care se folosea pe masinile de politie, salvare si pompieri in epoca de trista amintire. La ora actuala, in orase, pe langa alertarea populatiei cu sirene montate pe diverse edificii, se pot transmite si mesaje orale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum