alcon Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Ieri, in metrou am vazut o reclama la George, inovatie BCR, si mi-am adus aminte ca in '96-'97 am vazut acest nume pe o lumina dinamica. Mi-a fost adusa pentru a fi reparata. Era fabricata in UK, avea patru canale si pe langa functiile cunoscute, Chase, Slink, Blink, Dark, Flip, Dance, Alternate, Scan, etc. mai avea un buton cu functia George. Am reparat-o, avea un triac barosan care a cedat, am testat-o, cu patru becuri, era OK, dar nu m-am dumirit cu functia George, era ceva nesemnificativ, o bulibaseala, probabil trebuia sa pun mai multe grupe de patru becuri pentru a fi vizibil efectul de George. Ce parere aveti de aceasta treaba? Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 George? Mare e gradina BCR-ului ... Bine că am am dispărut din selecta clientela a acestei bănci acum multi ani. Cum ... sa intru pe site-ul BCR și să apăs: Vreau George Macar aia de la ING au doar reclamele oligofrene, nu îți e scârbă sa utilizezi homebank-ul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 George de câte ori vad ma gândesc la mine Desi când aud ma apuca greață,, giorgi,, da ce ba nu mai avem nume românești..... Lasa ca nici ing nu e departe, când erau cu piticii aia.... Mai aveau și niște comisioane... vorba unui păgubit,, li s-au urcat piticii la cap,, Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Era pe vremuri un banc: "..... asa tânar si George?" Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Asta nu am sa o inteleg nici eu, ce a fost in capul alora din marketingu bancii cand au denumit serviciul ala in George. Inainte se numea 24 banking adica ceva de bun simt si foarte ok. Link spre comentariu
ionutb71 Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 41 minutes ago, franzm said: Era pe vremuri un banc: "..... asa tânar si George?" "asa tanar si Gheorghe"?! de George mai auzisera. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Şi George nu mai vine sursa George Cosbuc Mama sau Serviciile BCR sunt momentan indisponibile. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 21, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Diseara intru de serviciu, sper ca pana maine dimineata va veti referi si la efectul de lumini numit George, daca stiti... Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 (editat) Nu se recomanda utilizarea forumului sub influența substanțe alcoolice. Așa cum nici în spațiul public nu e frumos să ieși beat criță și să te dai in stambă, unii nu agrează acest mod de comportament. @alcon nu am auzit de efectul de lumini numit George și probabil nu există așa ceva. La lumina dinamica reparat probabil acel George era un mod random (aprindere aleatoare) imitand un așa zis mod de inteligenta proprie (marketing). Editat Aprilie 21, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 6 hours ago, ionutb71 said: "asa tanar si Gheorghe"?! de George mai auzisera. Ca bine zici. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 22, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2019 On 4/21/2019 at 6:44 PM, Stefan. said: @alcon nu am auzit de efectul de lumini numit George și probabil nu există așa ceva. La lumina dinamica reparat probabil acel George era un mod random (aprindere aleatoare) imitand un așa zis mod de inteligenta proprie (marketing). Va multumesc, este posibil, desi puteau sa-i spuna Random. Am mai facut niste cautari dupa efectul George, fara rezultat, si am dat de efectul Shimmy, alta ciudatenie... Link spre comentariu
Postări Recomandate