Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Ieri, in metrou am vazut o reclama la George, inovatie BCR, si mi-am adus aminte ca in '96-'97 am vazut acest nume pe o lumina dinamica.
Mi-a fost adusa pentru a fi reparata. Era fabricata in UK, avea patru canale si pe langa functiile cunoscute, Chase, Slink, Blink, Dark, Flip, Dance, Alternate, Scan, etc.
mai avea un buton cu functia George. Am reparat-o, avea un triac barosan care a cedat, am testat-o, cu patru becuri, era OK, dar nu m-am dumirit cu functia George,
era ceva nesemnificativ, o bulibaseala, probabil trebuia sa pun mai multe grupe de patru becuri pentru a fi vizibil efectul de George. Ce parere aveti de aceasta treaba?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

George? Mare e gradina BCR-ului ...

Bine că am am dispărut din selecta clientela a acestei bănci acum multi ani.

Cum ... sa intru pe site-ul BCR și să apăs: Vreau George :rade:

Macar aia de la ING au doar reclamele oligofrene, nu îți e scârbă sa utilizezi homebank-ul.

Screenshot_2019-04-21-12-51-19-876_com.android.chrome.png

Link spre comentariu

George:rade: de câte ori vad ma gândesc la mine:)

Desi când aud ma apuca greață,, giorgi,, da ce ba nu mai avem nume românești..... :nerv

Lasa ca nici ing nu e departe, când erau cu piticii aia.... Mai aveau și niște comisioane... vorba unui păgubit,, li s-au urcat piticii la cap,, :d

Link spre comentariu

Nu se recomanda utilizarea forumului sub influența substanțe alcoolice. Așa cum nici în spațiul public nu e frumos să ieși beat criță și să te dai in stambă, unii nu agrează acest mod de comportament.

@alcon nu am auzit de efectul de lumini numit George și probabil nu există așa ceva. La lumina dinamica reparat probabil acel George era un mod random (aprindere aleatoare) imitand un așa zis mod de inteligenta proprie (marketing).

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
On 4/21/2019 at 6:44 PM, Stefan. said:

@alcon nu am auzit de efectul de lumini numit George și probabil nu există așa ceva. La lumina dinamica reparat probabil acel George era un mod random (aprindere aleatoare) imitand un așa zis mod de inteligenta proprie (marketing).

Va multumesc, este posibil, desi puteau sa-i spuna Random.
Am mai facut niste cautari dupa efectul George, fara rezultat, si am dat de efectul Shimmy, alta ciudatenie...

Lumitrol.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări