simson Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Totul perfect! Insa, eu as vrea sa vad pe osciloscop forma semnalului la iesirea din distorsiometru dupa rejectia fundamentalei, binenteles daca nu e mare deranjul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Acum 21 minute, simson a spus: Totul perfect! Insa, eu as vrea sa vad pe osciloscop forma semnalului la iesirea din distorsiometru dupa rejectia fundamentalei, binenteles daca nu e mare deranjul. Oscilogramele SQW sint facute cu semnalul luat direct de pe rezistorul de 8 ohm din wattmetru, tot de aici se introduce acelasi semnal in distorsiometru dar doar in cazul semnalului sinusoidal oscilografierea este dificila dupa rejectie din cauza atenuarii cu -65dB a fundamentalei de 1Khz, este totusi posibila dar nu ii vad rostul fiind este sinusoida identica dar atenuata a semnalului de 1Khz luat de pe sarcina amplificatorului Link spre comentariu
simson Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Dupa rejectarea fundamentalri de 1kHz, osciloscopul ar trebui sa arate armonicele ramase. Eu de aceea am vrut sa vad cum arata, ptr. al compara cu al meu JLH. Eventual am sa arat o oscilograma de acest fel la iesirea din distorsiometru. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Pt o imagine stabila se poate face sincronizare pe un alt canal folosind sinusul nerejectat. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Acum 11 minute, simson a spus: Dupa rejectarea fundamentalri de 1kHz, osciloscopul ar trebui sa arate armonicele ramase. Eu de aceea am vrut sa vad cum arata, ptr. al compara cu al meu JLH. Eventual am sa arat o oscilograma de acest fel la iesirea din distorsiometru. Inteleg acum idea dar din pacate nu am prevazut distorsiometrul cu o iesire a semnalului dupa rejectie insa daca aparatul dvs are acesta posibilitate este simplu sa comparam rezultatele fiindca tensiuea de calibrare este de 1V iar armonica a doua la mine este de -48dB Pout=12w adica de aproximativ 7mV, armonica a treia -51 dB adica 3mV deci daca numarati diviziunile pe osciloscop este posibila o comparare.Analizorul meu de armonici dupa filtrarea fundamentalei amplifica semnalele ramase de 2,3,4,5 Khz cu 40 dB (de 100 ori) dupa ce in prealabil sint selectate cu filtre de banda foarte ingusta (20 Hz) asa ca citirea este usoara si precisa Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 @simsoncred ca este vorba de amplificatorul proiectat de Linsley Hood in 1969, marturisesc ca am vrut de nenumarate ori sa-l construiesc insa nu eram convins ca merita acum imi dau seama ca am gresit, asta este ... Link spre comentariu
simson Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Astept[am] de la dvs. ce impresie aveti ascultand acest amplificator comparativ cu SingleEnded PL504 sau cu OT100 cu acelasi incinte KEF.Apropo de ce am prevestit in prima pagina: Don Marius, va prevestesc ca dupa ce finalizati acest amplif va fi ,,The best" in fata tuturor amplificatoarelor cu lampi- spun din experienta. Edited April 26 by simson Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 (editat) 12 hours ago, popa marius said: @simsoncred ca este vorba de amplificatorul proiectat de Linsley Hood in 1969, marturisesc ca am vrut de nenumarate ori sa-l construiesc insa nu eram convins ca merita acum imi dau seama ca am gresit, asta este ... Foarte faina aceasta realizare,nu dezamagiti niciodata,felicitari! referitor la cele spuse mai sus,cred ca despre asta ar fi vorba: http://diagramasde.com/diagramas/audio/Linsley Hood Class.pdf sau o varianta mult mai simpla pentru acelasi proiect: http://www.kk-pcb.com/jlh1969.html Editat Mai 29, 2019 de LMOlimpiu 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 1 oră în urmă, LMOlimpiu a spus: Foarte faina aceasta realizare,nu dezamagiti niciodata,felicitari! referitor la cele spuse mai sus,cred ca despre asta ar fi vorba: http://diagramasde.com/diagramas/audio/Linsley Hood Class.pdf sau o varianta mult mai simpla pentru acelasi proiect: http://www.kk-pcb.com/jlh1969.html Multumesc Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 (editat) 19 hours ago, popa marius said: Ce ofticant de bine arata, nu? LIKE! P.S. Stie cineva unde gasesc un flac de 32biti/384kHz pentru un test de DAC? Editat Mai 29, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Acum 46 minute, adrian_pic a spus: Ce ofticant de bine arata, nu? LIKE! P.S. Stie cineva unde gasesc un flac de 32biti/384kHz pentru un test de DAC? http://www.2l.no/hires/index.html Ceva sample-uri oarecum acceptabile! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Am facut un test comparativ de auditie cu acest amplificator si cel cu PL504 ca final utilizand un comutator complex ce schimba intrarea si iesirea a doua amplificatoare prin intermediul unui simplu comutator deci sursa de semnal si boxele sint comune. Amplificatorul hibrid conform asteptarilor are un bas foarte adinc totusi diferit de a amplificatoarelor din clasa AB iar inaltele si mediile sint extrem de bine definite totusi amplificatorul 100% tuburi are un sunet mai cald si mai plin, cel cu care am afacut testul a recunoscut precis la testul blind aceste diferente, in plus a a mai fost testat si un amplificator PP cu EL34 configurat ca trioda de 30w si comparat cu SE PL504 si iarasi au existat diferentele previzibile Parerea mea este ca acest hibrid este o alternativa perfecta atunci cand performantele transformatorul de iesire sau tubul ales nu pot concura cu acesta , initial am testat hibridul cu un SE avand PL519 in final si rezultatul a fost clar mai bun a amplificatorului hibrid. Va urma o comparatie cu SE clasa A2 OT100, sa vedem ce iese... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 12 hours ago, popa marius said: Va urma o comparatie cu SE clasa A2 OT100, sa vedem ce iese... Tot hibridul va castiga la joase insa cred ca pe medii hibridul este ingenunchiat de un 300B. Acum depinde si ce muzica asculti, insa tot ce este voce necesita medii ... de sa stea mata in coada. Link spre comentariu
simson Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Chiar daca nu este 100% on topic, vin cu cateva date technice ale amplifului JLH-69 care este tot un Single Ended total semiconductori finali BD249 tensiune alimentare +27V curent 1,4A Pout=10W la1kHz sin nelimitat 8,8W la 25Hz 9,6W la 20kHz. Distorsiune la 1kHz si 6,5W (atat permite semnal iesire distorsiometrul) se vede in poza. La 30hz THD-ul este mai mare, la fel si la 12500Hz. Este realitatea fara inflorituri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum