Vizitator Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Banda de frecventa Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Amplificatorul hibrid in clasa A comparat cu cel proiectat de Kuroda clasa AB ambele setate pentru o putere de iesire de 12w. primul este un SE iar al doilea PP insa ambele au tranzistori VMOS ca etaj final Link spre comentariu
bmsorin Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Se observa PP mult mai "curat" si nu doar la armonici (THD) ci si la NOISE. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Acum 50 minute, bmsorin a spus: Se observa PP mult mai "curat" si nu doar la armonici (THD) ci si la NOISE. Asa este insa amplificatorul hibrid "suna" mai bine ! Link spre comentariu
catv Postat August 23, 2020 Partajează Postat August 23, 2020 Va salut cu respect si admiratie in acelasi timp domnule Popa! Topicul deschis de dvs,amplificator se hibrid, m-a facut sa ma hotarasc sa-l construiesc si eu.Chiar daca lucrez in depanare de 30 de ani, recunosc ca nu le am deloc in proiectarea montajelor cu tuburi electronice.De aceea va rog sa ma ajutati , daca aveti disponibilitatea,ca sa fac o configuratie cu ce am eu adica lampi disponibile E282F sau ECC808 si j-fet lf356n . As prefera pentoda pentru ca am mai multe iar cu 808 pana ies la pensie visul meu este sa-mi fac un preu de pickup.Asa am zis sa nu mor pana in casa mea nu voi asculta muzica cu sunet de lampa.Desigur sunt dispus sa platesc pentru asa ceva.Multumesc anticipat.Ps:o sursa sigura pentru tranzistori i-mi puteti indica va rog. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2020 Partajează Postat August 23, 2020 Amplificatorul acesta poate fi realizat cu usurinta deoarece nu trebuiesc facute reglaje , tranzistorii nu trebuiesc imperecheati, tuburile E282F sant foarte potrivite in configuratie pseudotrioda insa trebuie sa va asteptati la cateva greutati privind partea de alimentare fiindca clasa A este extrem energofaga acesta fiind pretul pentru calitatea clasei A si in plus chiar daca radiatorul este mare acesta va trebui sa fie ventilat ,la fel si puntea redresoare Link spre comentariu
catv Postat August 23, 2020 Partajează Postat August 23, 2020 Pot sa zic asa ca am cam toate chestiile grele, traf de 500wa din care tre sa scot spire de la 20v pana la cat trebuie,conzi de 63000 micro la 50 v (cam mari si capacitate dar si ca dimensiuni),radiatoare no broblem, ventilatoare de calitate la fel.Singura chestie este ca nu stiu sa configurez etajul cu lampa(aici va rog sa ma ajutati daca aveti bunavointa). Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2020 Partajează Postat August 23, 2020 Acum 3 ore, catv a spus: Pot sa zic asa ca am cam toate chestiile grele, traf de 500wa din care tre sa scot spire de la 20v pana la cat trebuie,conzi de 63000 micro la 50 v (cam mari si capacitate dar si ca dimensiuni),radiatoare no broblem, ventilatoare de calitate la fel.Singura chestie este ca nu stiu sa configurez etajul cu lampa(aici va rog sa ma ajutati daca aveti bunavointa). Se va rezolva in curand ,trebuie doar sa caut un E282F pentru un test Link spre comentariu
catv Postat August 23, 2020 Partajează Postat August 23, 2020 Nu trebuie sa cautati, o adresa pe mp si va expediez eu doua bucati in ideea de a va multumi pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2020 Partajează Postat August 24, 2020 Am gasit testul pe care l-am facut in urma cu cativa ani pe mai multe tuburi inclusiv cu E282F insa cum nu am avut decat un singur tub nu am construit nimic , idea a fost sa fac un SE cu E130L si E282F si daca as mai fi avut inca macar inca un E130L sigur i-l faceam, motivul ar fi fost panta mare a celor doua tuburi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum