Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

poze cu jumate din sistemul meu

Noobsound

Postări Recomandate

Bine ai venit pe forum!

Te salut si eu dj vacea. O sa-ti placa aici :weedman:@noobsound Cand faci proba la 186 ? si sa nu-l vinzi pana nu vin in cluj la restante :drinkers:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Noobsound

8

• adircf

6

• radue

4

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

nu stiu cand o sa fie gata pentru un test.. momentan am o gramada de alte chestii de mesterit la el nu lucrez decand cand nu am altceva de facut.. si despre test.. ce sa zic.. nu stiu unde am putea da test cu el ca la mine in garaj nu mai vreau. l-am facut asa sa fiu eu mandru de el..performantele nu cred ca sunt pe masura volumului si marimii lui :weedman:

Link spre comentariu

performantele nu cred ca sunt pe masura volumului si marimii lui :weedman:

poi ti-am zis sa nu pui hp18s in el.pune si tu ceva difuzor coios de 18" in el :smt006 si fa macar 2 bucati.
Link spre comentariu

ADI, tu ai zis !!!!186 e pt difuri mai slabe. daca pui dif mai venos folosesti 1850 !chestia asta cu... "io ti-am zis" ma dispera :)))) atata mi-o zice pe mess :))))tzucal-ar mama de stiutor si ghicitor in viitor :)))

Link spre comentariu

exact .. nu va certatzi pe postul meu mult prea interesant cu hornul 186 :weedman: daca sunteti cuminti va chem sa il ascultati.. poate si alaturi de un mt112 peste vre-o 2 luni ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări