Noobsound Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 difuzoare utilizate.. 15s+pad pe satelit 18s pe basi Link spre comentariu
radue Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Faine. Astept varainta finisata :yawinkle: Horn 186 ha ? :smt006 :yawinkle: Link spre comentariu
Noobsound Postat August 10, 2007 Autor Partajează Postat August 10, 2007 da este un horn 186 pe care l-am facut asa din curiozitate vor fii finisate precum satelitul din imagine .. momentan trebuie sa le termin si sa imi dau seama cum suna.. daca o sa am suficient bass pt gustul meu si daca face fata satelitul cu basii cam ce spl la puterea max credeti ca ar debita un sistem ca al meu??? Link spre comentariu
radue Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Depinde de banda de frecventa, si de pozitionare.Daca dai si detaliile astea iti pot calcula dB-ii.Bandpassul ala ce ii ? ( de sub 186 ) Link spre comentariu
ice_shadow Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Bandpassul ala ce ii ? ( de sub 186 ) X1 :supz: Link spre comentariu
Noobsound Postat August 10, 2007 Autor Partajează Postat August 10, 2007 X1 bandpass de ordin 6 schema o gasesti pe speakerplans.com cineva a facut ceva simulari cu 18s si graficul arata cam asa atinge 129 db la puterea rms Link spre comentariu
radue Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Stiu cum arata X1, dar mi se parea prea mic ca sa fie X1. L-am vazut in alte poze si stiu ca e o boxa al naibii de mare. :smt003 Link spre comentariu
adircf Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 atunci iti dai seama cat e 186-le ) Link spre comentariu
Sharky Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 e lung in spate.Am fost in garaj si l-am vazut pe viu.L-a pus noobsound la copt peste vara. :weedman: Link spre comentariu
adircf Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 daca tot vorbim de basi mari, sa va spun la ce mi-a picat fata.Am fost in bucuresti si i-am vazut planarele lui Parakiosu. Prima oara m-am ras si m-am gandit la sandu alex cat o sa injure el daca-si face planare cu sd18 :smt003 apoi m-am mirat efectiv cat de mari pot fii si mi-am zis ca in viata mea nu o sa-mi fac asa ceva pentru mobile dj-ing :weedman: Link spre comentariu
Noobsound Postat August 10, 2007 Autor Partajează Postat August 10, 2007 dinastea cum am si eu are? :supz: :smt005 Link spre comentariu
adircf Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 nu, are porturile scurtate :rolleyes: is super mari si nejustificat greutatea, pentru kilele in plus la carat. Daca ar fii vreo 4 bucati, o duba, un sclav, un crown 5002 vz atuncia s-ar justifica :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 am vazut 4 bucati aseamanatoare la nexus3 dar el a folosit wn18s si l-ea finisat mai dragut... o intrebare : Sunt alimentate prin 2 amplifuri si un crossover? Link spre comentariu
Sharky Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 proiectul e a lui DNA, asemanator cu un proiect dynacord.Folosesti ce dif iti place.Bine ai venit pe forum! :weedman: Link spre comentariu
Noobsound Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 acea poza e facuta pe cand nu erau terminate incintele dupa cum observi nu aveau nici manere,nici plasa pe fatza subului si nici nu erau inca vopsite complet in interior o sa fac zilele ce urmeaza o poza cu ele finalizate.. problema e ca au fost construite pentru un anume difuzor si acum au ajuns altfel de difuzoare in ele si s-ar putea sa fiu nevoit sa scurtez porturile.. intrebarea e cu CAT??.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum