Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Update Netflix pe TV Sony

yglos3

Postări Recomandate

Sony Bravia KDL 50W656A are prin update la zi cu fw-ul 600, o versiune veche de Netflix 4.0.4. care nu suporta subtitrari in RO.

Exista vreo sursa de unde sa instalez alt firmware cu un Netflix mai nou? (cel oficial nu ofera decat 4.0.4.)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yglos3

4

• yokoono

3

• Stefan

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

In primul rand nu risc enorm daca incarc un fw custom. Am un TV LG care merge impecabil din 2009 cu un fw custom, plus alte device-uri.

Sony are exact ultima versiune de fw oficial, dar care nu a mai fost upgradata de peste 3 ani dupa cum se vede. O sa scriu si la Sony, desi cred ca 99% nu vor sa mai dea update-uri pentru ca sa te forteze sa cumperi altul nou, deci rahat cu apa rece si ii bag in ma-sa.

Player extern nici vorba. Pentru ce sa dau alti bani daca am TV asa-zis smart?

Daca e smart, merge si modificat...

Link spre comentariu

Am si eu un Sony cu licenta expirata. Nu avea ultimul update si i-am facut in speranta ca voi putea macar sa accesez Google, la Youtube nici nu ma gandeam. Degeaba. Licenta expirata si...gata. Alt televizor. Daca afli cum poate fi modificat softul incat sa activezi Youtube fac cinste. Asta daca vrei sa ne spui si noua.

Link spre comentariu

Ce licență? Doar nu e antivirus... Până acum nu am auzit de așa ceva la TV. Scrie model. Eu am KDL - 50W656A. Merge ok YT. Desigur că vă informez de hack. Sunt metode, doar trebuie să caut pe niște forumuri specializate din afară. Am crezut că este vreun deschizător de drumuri pe România... si pentru Sony. Acum 10 ani am făcut un tutorial pentru LG.

Link spre comentariu

Orice dispozitiv ce reda conținutul media în mod legal utilizează cel puțin un set de licențe de un anumit nivel.

Ex: chinejii ce au produs telefonul meu (și la TV-uri e cam același lucru) s-au zgârcit sa plătească o licență DRM pentru redarea continutului FHD pe Netflix și alte site-uri.

Totuși nu am auzit că la TV sa expire licență deși nimic nu mai e imposibil.

Link spre comentariu

LG ,si nu doar ei , au sistat de acum 2 ani licentele pentru unele din siturile de socialzare si la update aparatele au ramas in aer.

Producatorii incerca sa forteze piata in directia dorita de ei .

Piata va raspunde asa cum a raspuns marelui gigant Nokia care s-a incapatanat sa pompeze in piata OS Symbian cand piata cerea cu disperare androidul proaspat aparut .

Se vor duce la fund incet incet ,chiar daca sunt mamutii actuali.

Sunt si ofertanti low cost care stau cu stacheta sus si vor avea parte de ascensiune .

Ca raspuns la problema ,cred ca se poate face ceva din catregoria root ( termen folosit la terminalele mobile ) care sa permita folosirea aparatului la maxim , fara limitari sau restrictii .

Nefiid fan tv, ci doar  depanator ,nu am sapat in problema dar cred ca exista cel putin 4-5 useri care fac ceva eforturi .

Asteptam semne de la cei care stiu cum se rezolva .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
17 hours ago, yglos3 said:

Ce licență? Doar nu e antivirus... Până acum nu am auzit de așa ceva la TV. Scrie model. Eu am KDL - 50W656A. Merge ok YT. Desigur că vă informez de hack. Sunt metode, doar trebuie să caut pe niște forumuri specializate din afară. Am crezut că este vreun deschizător de drumuri pe România... si pentru Sony. Acum 10 ani am făcut un tutorial pentru LG.

Am avut un Toshiba la care daca am vrut sa accesez Youtube trebuia sa intru undeva, sa fac o plata, sa primesc un cod etc. La un Sony din 2011 mi-am facut cont la el si am avut posibilitatea sa accesez CATEVA aplicatii. Doar cateva, nimic interesant. Daca am vrut google, la accesarea netului, imi spunea ca nu poate deschide pagina apartinatoare Sony. Deci AU LICENTE. Unii mai putin, altii mai mult. Pentru unele aplicatii da, pentru altele nu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări