Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PF6005AS ( PF6003 )

ROBEERT

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Azi mi-a sosit comanda din china. chinezul zicea "100% New original". se pare că avea dreptate... după înlocuire, sursa a revenit la viață. Inițial cumpărasem de pe okazii de la circiumaru .  Dar, din păcate domnul vinde făcături. după ce i-am zis că vinde făcaturi, respectivul a șters anunțul invocând că nu mai are pe stoc (deși zise că imi trimite altul cu condiția să nu mai cumpăr niciodată de la dânsul).

Editat de Marian Roman
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Marian Roman a spus:

Azi mi-a sosit comanda din china. chinezul zicea "100% New original". se pare că avea dreptate... după înlocuire, sursa a revenit la viață. Inițial cumpărasem de pe okazii de la circiumaru .  Dar, din păcate domnul vinde făcături. după ce i-am zis că vinde făcaturi, respectivul a șters anunțul invocând că nu mai are pe stoc (deși zise că imi trimite altul cu condiția să nu mai cumpăr niciodată de la dânsul).

Vedeti ca chinezii vand piese bune, ce sunt pe piata si se afirma ca  sunt china atunci 100% nu sunt de la ei si alta (firma) fantoma scriu ca este de la ei si se fabrica pe vapor 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

Vedeti ca chinezii vand piese bune, ce sunt pe piata si se afirma ca  sunt china atunci 100% nu sunt de la ei si alta (firma) fantoma scriu ca este de la ei si se fabrica pe vapor 

Eu am comandat multe piese de schimb  de la chinezi si nu am avut niciodata probleme. in schimb mi-am luat o gramada de tepe cumparand din Romania de la surse nesigure.

Link spre comentariu

Am cumpărat şi eu de la dl. Cârciumaru de două ori şi nu am avut probleme.De altfel nu-mi amintesc să fi avut pe aici ceva reclamaţii vreodată cu privire la componentele vândute.Dar afirmaţia că ,,vinde făcături,, e o exagerare.Dacă v-a sfătuit să nu mai cumpăraţi de la el nu cred că e din cauză că vinde ,,făcături,,....

Link spre comentariu

Nu vorbii prostii Marian Roman!!!

Am cumparat de la dl.Cârciumaru de foarte multe ori si are numai piese bune!(as15,isl9860,igbt-uri pentru aparat de sudura,igbt-uri si mosfeti pentru plasme si multe altele)Nu am avut probleme cu nici una.

Link spre comentariu
Acum 21 minute, andrei_ a spus:

Nu vorbii prostii Marian Roman!!!

Am cumparat de la dl.Cârciumaru de foarte multe ori si are numai piese bune!(as15,isl9860,igbt-uri pentru aparat de sudura,igbt-uri si mosfeti pentru plasme si multe altele)Nu am avut probleme cu nici una.

Doar nu crezi ca vorbesc aiurea... eu am luat de la el acest integrat  care nu a funcționat. Nu vreau să mai zic de igbt etc (bani aruncati in vant).

Link spre comentariu
Acum 50 minute, validae a spus:

Am cumpărat şi eu de la dl. Cârciumaru de două ori şi nu am avut probleme.De altfel nu-mi amintesc să fi avut pe aici ceva reclamaţii vreodată cu privire la componentele vândute.Dar afirmaţia că ,,vinde făcături,, e o exagerare.Dacă v-a sfătuit să nu mai cumpăraţi de la el nu cred că e din cauză că vinde ,,făcături,,....

Eu n-am facut nicio reclamatie nimanui... pur si simplu am relatat ce am patit eu (stiu ca nu dansul le fabrica). dar nimanui nu cred ca-i convine sa de-a banii pe o componenta defecta, nu ? mai multe nici nu vreau sa zic pentru ca nu vreau sa intru in discutii inutile cu nimeni, si nici sa ma cert pe aceasta tema.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Marian Roman a spus:

Eu n-am facut nicio reclamatie nimanui... pur si simplu am relatat ce am patit eu (stiu ca nu dansul le fabrica). dar nimanui nu cred ca-i convine sa de-a banii pe o componenta defecta, nu ? mai multe nici nu vreau sa zic pentru ca nu vreau sa intru in discutii inutile cu nimeni, si nici sa ma cert pe aceasta tema.

Bun si eu daca am cumparat piese de peste tot de la toate magazine din tara care nu ofera garantie cam toate si nu au mers, atunci ce sa mai zic, am bagat o gramada de banii aiuria si am piese care inca nu le-am aruncat inca, cine le vrea sa le plateasca doar pretul lor de achizitie si le dau cu cea mai mare placere, transport gratuit

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări