Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PF6005AS ( PF6003 )

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor. As vrea o sursa sigura de piese OK. As dori sa cumpar controlerul PF6005AS ( PF6003 ) pentru o sursa de TV led Philips. Deci poate stie careva vreo sursa sigura de piese ok deoarece se zvoneste ca si cu aceste controlere este plina piata de facaturi. Astept un MP.

Multumesc.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
Acum 45 minute, ROBEERT a spus:

Buna ziua tuturor. As vrea o sursa sigura de piese OK. As dori sa cumpar controlerul PF6005AS ( PF6003 ) pentru o sursa de TV led Philips. Deci poate stie careva vreo sursa sigura de piese ok deoarece se zvoneste ca si cu aceste controlere este plina piata de facaturi. Astept un MP.

Multumesc.

La ASWO :da

Feedback la ASWO: adăugaţi cuvânt de căutare nou pentru acest articol
PF6003AS CI SOP-8
#M99821
în stoc

Circuit integrat

Cod: PF6003AS

RON 69,85
Link spre comentariu
Acum 3 minute, dan cod a spus:

Și ești sigur că e bun? Eu nu.

Am luat de pe e..y și sunt ok,am folosit.

Da sunt sigur ca dau si garantie 3 luni , eu ce am luat de la ei toate piesele au fost bune :da

Link spre comentariu

Buna ziua. Continui tot aici pentru ca este vorba de aceeasi sursa ( vedeti poza din attach ). Am primit un TV Philips identic cu ledurile defecte. Am schimbat toate ledurile si acum as vrea sa-i reduc tensiunea prin leduri. Stie careva ce procedura trebuie sa aplic la aceasta sursa pe partea de backlight ca sa reduc tensiunea pe leduri? Schema sursei este in attach.

Multumesc.

715G6550-P04-000-002M-Good-Working-Tested.jpg

philips_715g6550-p0e_psu.pdf

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
11 minutes ago, ROBEERT said:

Buna ziua. Continui tot aici pentru ca este vorba de aceeasi sursa ( vedeti poza din attach ). Am primit un TV Philips identic cu ledurile defecte. Am schimbat toate ledurile si acum as vrea sa-i reduc tensiunea prin leduri. Stie careva ce procedura trebuie sa aplic la aceasta sursa pe partea de backlight ca sa reduc tensiunea pe leduri?

Multumesc.

715G6550-P04-000-002M-Good-Working-Tested.jpg

Poate ati vrut sa spuneti "Curentul prin leduri" si nu tensiunea

Link spre comentariu

De ce vrei sai reduci tensiunea de la leduri? ca sa functioneze o gramada de anii tu nu mai ai nevoie de banii , garantia se acorda doar 3 lunii si el merge 2 ani cel putin daca pui leduri noi atunci ce mai vrei

Link spre comentariu
Acum 42 minute, Florinel TV a spus:

De ce vrei sai reduci tensiunea de la leduri? ca sa functioneze o gramada de anii tu nu mai ai nevoie de banii , garantia se acorda doar 3 lunii si el merge 2 ani cel putin daca pui leduri noi atunci ce mai vrei

Da, asa este.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări