ROBEERT Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 (editat) Buna ziua tuturor. As vrea o sursa sigura de piese OK. As dori sa cumpar controlerul PF6005AS ( PF6003 ) pentru o sursa de TV led Philips. Deci poate stie careva vreo sursa sigura de piese ok deoarece se zvoneste ca si cu aceste controlere este plina piata de facaturi. Astept un MP. Multumesc. Editat Aprilie 19, 2019 de ROBEERT Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Acum 45 minute, ROBEERT a spus: Buna ziua tuturor. As vrea o sursa sigura de piese OK. As dori sa cumpar controlerul PF6005AS ( PF6003 ) pentru o sursa de TV led Philips. Deci poate stie careva vreo sursa sigura de piese ok deoarece se zvoneste ca si cu aceste controlere este plina piata de facaturi. Astept un MP. Multumesc. La ASWO PF6003AS CI SOP-8 #M99821 în stoc Circuit integrat Cod: PF6003AS RON 69,85 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Și ești sigur că e bun? Eu nu. Am luat de pe e..y și sunt ok,am folosit. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Acum 3 minute, dan cod a spus: Și ești sigur că e bun? Eu nu. Am luat de pe e..y și sunt ok,am folosit. Da sunt sigur ca dau si garantie 3 luni , eu ce am luat de la ei toate piesele au fost bune Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Ai avut noroc. Daca ai ceva defect sa vezi atunci.Si ai dat atâta pe un amarat din ăla de PF? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Am patit si eu cu ic-uri de sursa (stifturii) dar nu de la aswo ci de la mivarom , si am rezolvat cu alte ic-uri din alta sursa Link spre comentariu
Vizitator florian vasile Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Buna,incearca la super e........c2000 Link spre comentariu
DEMOnick Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Știți de unde se poate procura PF6005AS, varianta SMD 2x3 pini ? Link spre comentariu
florianv69 Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Buna ,nu este pf6005ag?Daca este vezi de ocazie.ro(domnul carciumaru) Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 22, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2019 (editat) Buna ziua. Continui tot aici pentru ca este vorba de aceeasi sursa ( vedeti poza din attach ). Am primit un TV Philips identic cu ledurile defecte. Am schimbat toate ledurile si acum as vrea sa-i reduc tensiunea prin leduri. Stie careva ce procedura trebuie sa aplic la aceasta sursa pe partea de backlight ca sa reduc tensiunea pe leduri? Schema sursei este in attach. Multumesc. philips_715g6550-p0e_psu.pdf Editat Aprilie 22, 2019 de ROBEERT Link spre comentariu
schematiq Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 11 minutes ago, ROBEERT said: Buna ziua. Continui tot aici pentru ca este vorba de aceeasi sursa ( vedeti poza din attach ). Am primit un TV Philips identic cu ledurile defecte. Am schimbat toate ledurile si acum as vrea sa-i reduc tensiunea prin leduri. Stie careva ce procedura trebuie sa aplic la aceasta sursa pe partea de backlight ca sa reduc tensiunea pe leduri? Multumesc. Poate ati vrut sa spuneti "Curentul prin leduri" si nu tensiunea Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 22, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Da, asa este, scuze. Graba strica treaba. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 De ce vrei sai reduci tensiunea de la leduri? ca sa functioneze o gramada de anii tu nu mai ai nevoie de banii , garantia se acorda doar 3 lunii si el merge 2 ani cel putin daca pui leduri noi atunci ce mai vrei Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 23, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Acum 42 minute, Florinel TV a spus: De ce vrei sai reduci tensiunea de la leduri? ca sa functioneze o gramada de anii tu nu mai ai nevoie de banii , garantia se acorda doar 3 lunii si el merge 2 ani cel putin daca pui leduri noi atunci ce mai vrei Da, asa este. Link spre comentariu
sadam Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 PF6005AS acest ci daca este cu 6 pini sau 8 pini se poate inlocui cu suces dar cu modificare cu SG6859A si functioneaza perfect si coasta sisci lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum