Vizitator arpadmoldovan4 Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 (editat) Buna am un tranzistor RB085T.PNP la masuratoare ami arata valoare 126 cat ar trebui sa ami arate?va multumesc sunt ancepator Editat Aprilie 19, 2019 de arpadmoldovan4 Modificat titlu Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 (editat) " tranzistorul RB085T.PNP" - ESTE DE FAPT O DIODA ( Schottky barrier diode) http://rohmfs.rohm.com/en/products/databook/datasheet-nrnd/discrete/diode/schottky_barrier/rb085t-60.pdf Editat Aprilie 19, 2019 de leoncris Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Atunci arata bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Vin si eu in conpletare ca sa inteleaga colegul arpad:este o dioda dubla si se foloseste sau o gasim mai des pe sursele in comutatie auxiliara(iesire) V-DC. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 (editat) Ca sa inteleaga , trebuie sa se puna mai intai de acord cu gramatica : "ami arata valoare 126 cat ar trebui sa ami arate?" - imi Forumul asta a fost depopulat de profesionisti si acaparat de diletanti si/sau ... agramati. Pacat ! D'asta "calc" mai rar p'aici ! Editat Aprilie 21, 2019 de leoncris 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum