Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Apa este produs final al arderii. Este un compus stabil termodinamic pe un domeniu foarte larg de temperaturi si presiuni.

Indivizii care sustin ideea motorului cu apa, adica apa sa treaca in alt compus mai stabil, fie nu au studii de liceu, fie au trecut prin scoala ca gasca prin apa.

Link spre comentariu

In perioada cind se vorbea  despre  HOO am facut un montaj cu un 555 in speranta ca voi obtine rezultate palpabile.Inafara de niste bule micute de tot ,n-am obtinut altceva. Tineam o bricheta aprinsa deasupra borcanului in care erau cei doi electrozi. Inafara de citeva pocnete anemice, n-am obtinut nimic altceva.

Vedeam pe net tot felul de persoane care prezentau instalatii care produceau HOO in cantitati mari. Sigur au fost mînareli.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Plicurile minune se pun peste apa in canistra de 20l. Colorant alimentar. Peste pui 1l de motorina. 

Combinatia da roade, boss, e motorina luata de pe santier. Ti o las la 3lei litru pt tine.

Omu pune botu ca vede ca daca toarna din canistra (motorina sta deasupra) si ia foc.

Tzeapa o constata ulterior.

Free money pt apa vanduta la suprapret.

Link spre comentariu

Cauta pe net. De pe tel e mai greu.

E unu are a pus vreo 7 magneti NSNS... cu ceva sarma invartita peste ca bobina.

El ne explica cum magnetii fiind N S alternativ, ei induc curent altrenativ si hop a aprins ledu.

Unde o fi fost unii la lectiile de fizica, nu stiu.

Eu as fi pus macar o dioda si o rez de limitare nu cumva sa se arda ledu! Cum o fi reusit sa calculeze spirele asa incat sa limiteze curentul la fix 10mA? :))))

Link spre comentariu

Eeeee ... sant si chestii mai elaborate , d - alde Kapanadze et comp . S - au aratat si pe elf adepti . Probabil ca odata cu scaderea aportului scolii la educatie , mai ales  la chestii de fizica si altele , fenomenul se va perpetua . Ca nu din neant au aparut 45 % analfabeti functionali ... Cu cat e mai absurd , e mai " credibil " . Argumente de genul " inca nu s - a descoperit tot , acum o suta de ani nu exista  device - ul X etc . , academia franceza a negat posibilitatea zborului unui avion mai greu ca aerul " tin loc de discutii la obiect , inutile  de  altfel . Ma rog , pana acum ... , parere personala . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 33 minute, Sharky a spus:

...............................................

E unu are a pus vreo 7 magneti NSNS... cu ceva sarma invartita peste ca bobina.

El ne explica cum magnetii fiind N S alternativ, ei induc curent altrenativ si hop a aprins ledu.

.....................................

Saracii naivi! Cred c-au fost ''certati'' cu fizica! De aceea n-au frecventat prea des orele de fizica!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări