Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

1 hour ago, Stefan. said:

Exista "free energy" și foarte multi știți deja asta. Adevărata problema e obținerea ei, aici apar costuri semnificative în funcție de forma energiei și modul de conversie.

Soarele, vântul, apa, geotermala nu sunt free?

Deci energia e free dar nu obținerea și conversia sub alta formă de energie.

Eoliana sau panourile solare costa de sute de ori mai mult decat un paratrasnet. Solutia propusa de mine reprezinta varianta optima.

4 hours ago, maresaldeflota said:

Încă nu e sezonul, deși e înnorat continuu... 

Lenesii aduc asemenea argumente! Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie! 

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Ovidanie a spus:

Eoliana sau panourile solare costa de sute de ori mai mult decat un paratrasnet. Solutia propusa de mine reprezinta varianta optima.

Lenesii aduc asemenea argumente! Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie! 

E uite am luat un zmeu și m-am urcat pe bloc :57.Oricum e scoasa din context....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 7 ore, vranceanu a spus:

Ma gandesc ca chiar daca cineva ar inventa sau descoperi  o modalitate oarecare de a obtine energie libera de undeva , nu cred ca ar fi lasat in pace de marile carteluri petroliere care s-ar trezi brusc fara posibilitatae de a mai jecmani prostimea.Ar mai fi si companiile de electricitate in pericol . Cred ca inventia ar fi ,,ascunsa'' instant probabil cu tot cu inventator.

Nu stiu sigur ,dar parca tot asa s-a intamplat si cu Rudolf Christian Karl Diesel la vremea respectiva...dupa ce o trecut balta(cata America) cu vaporul,nu mai era de gasit nici pe vas,nici in lista de pasageri de pe vapor...curat murdar cum s-a mai spus:scarpinUnii ziceau ca s-ar fi sinucis...dar o reusit sa se sinucida si din lista de pasageri???

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 33 minute, Ovidanie a spus:

Nici în gluma nu o să-i recomand cuiva să se joace cu un paratrăsnet, plus că o instalație de paratrasnet făcută ca la carte nu e ieftina.

Cine are curiozitatea sa se joace cu puterea unui fulger o să-l coste mai mult ca orice instalație  

Cum poți inmagazina / utiliza o putere atât de mare într-un interval atat de scurt?

Editat de Stefan.
Link spre comentariu

Asa e, un bacauan, capra sau nu stiu care au inventat motorul cu apa. Problema e ca in momentul in care nu mia bagi benzina in acel motor se opreste. 

Cam naspa...

Povesti cu pesti, se cauta tapi ispasitori, constipatii mondiale, cand de fapt tot ce ai e o chestie care nu merge, dar te lauzi ca esti aproape...

Mai era ala care descoperise PWM-ul si obtinea randamente supraunitare din baterii de ceas.

Ce sa zic...cand nici macar sculele de masura nu le poti folosi corect descoperi tot felul de fenomene inexplicabile. :)

Link spre comentariu

Da' nici nu știu de ce îți faci atâtea probleme, zău așa! Motorul ăla cu apă e o himera, rodul minții unuia care nu stăpânește foarte bine legile fizicii și care, cel mult, ar consuma mai multă energie decât ar produce

Ce nu știu mulți de pe aici este ca tot același băcăuan afirmă că a descoperit și motorul care merge cu energie cosmică, adica cu nimic. Despre ce fel de energie cosmică și cum ar fi captată și utilizată aceasta, în schimb n-a vrut să scoată nicio vorbă.:rade:

Adică omul face parte exact din categoria aia a țicniților care au apărut în anii trecuți pe la Românii au talent și, după ce se lăudau cu câte participări la diverse târguri de inventică și câte brevete de invenții și inovații au ei, începeau să debiteze niște tâmpenii de râdeau cu lacrimi toți spectatorii și membrii juriului.

Lumea naivă își inchipuie ca brevetarea unei idei certifică și valabilitatea ei.

Nu e adevărat!!! Înregistrarea la OSIM nu certifica decât dreptul de proprietate intelectuală asupra unei idei indiferent cât de idioată ar putea fi aceasta, și exact așa e și motorul cu apă al băcăuanului.

Pentru cine nu este încă convins de ceea ce am scris eu aici, iată o mostră de brevet de invenție acordat unei tâmpenii, trăsnăi (ca altfel nu știu cum s-o numesc - și sunt pline dosarele OSIM de astfel de "invenții")

15Qu5mp.png

Editat de cata rator
Link spre comentariu

Subtire argumentatia, la valoarea  Dvs. ma asteptam la mai mult da' probabil sunteti fan proTv ! Efectul de piramida  exista cu sau fara cerceii semiconductori ! Din galeria " țicniților " celebri un singur exemplu Tesla mai putin sau mai mult roman ! Ala de explica in film a luat titlurile universitare de la distanta, cu spaga, evident !

Cu riscul de a repeta :

184_n.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu
11 hours ago, WINNER 777 said:

Unii ziceau ca s-ar fi sinucis...dar o reusit sa se sinucida si din lista de pasageri???

Simplu. A calatorit în trecut (sau a fost expediat acolo de catre reptilieni) si acolo, fie s-a sinucis, fie a fost executat de catre un looper. În felul acesta a disparut si din lista de pasageri (pentru conformitate vedeti aceasta documentatie a Academiei) iar noi am ramas cu lucru dracului (motorul diesel) de care a-ti face foarte bine sa va lepadati cât mai urgent (preferabil prin foc, ca spada n-ajuta în cazul asta). Puteti trece pe urma la motorul cu apa sfintita (aghiasma) ca sa va purificati sufletele, portofelele si conturile bancare.

Asa sa ne ajute cei sus pusi!

Editat de franzm
Link spre comentariu

Ma gandesc ca daca in prezent energia costa si oamenii fac tot felul de tampenii,apai daca va fi free atunci sa vezi tampenii!Masina cu apa este realitate...cand am ridicat capota sa torn apa,aia zece care dadeau din pedale mi-au cerut pe langa apa si ceva mancare...free energy sau pasarea malai viseaza si nebunul...:85

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări