spik Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Am tot vazut clipuri cu o bobina pe un magnet in stare sa alimenteze un bec cu led. A experimentat cineva? Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 (editat) Daca te uiti la fiecare clip de pe youtube cu free energy jos la recenzii , o sa vezi ca la majoritatea sunt destui care au experimentat dupa modelul din clipurile respective si spun acolo ca sunt falsulri si nu are rost sa iti pierzi timpul . Editat Aprilie 18, 2019 de lavynyu Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Cu siguranta poti sa alimentezi un bec cu led cu o bobina pe magnet, conditia e sa ai ledul la 12v si sa ai bine ascunse bateriile in bec sau in bobina. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 (editat) 36 minutes ago, spik said: Am tot vazut clipuri cu o bobina pe un magnet in stare sa alimenteze un bec cu led. A experimentat cineva? In foarte multe clipuri undeva sta ascunsa o bobina din aia dintr-o plita de gatit (care cel mai probabil provine dintr-o plita sparta) in care, bizonul ce filmeaza, baga energie la cativa zeci de kHz si acea energie poate fi captata cu ? ... v-ati prins alta bobina, in functie de cat de mare e cealalta bobina si raportul de spire alimenteaza cu ea diverse. Si asa au aparut sute de filmulete, trecand peste prostiile alea unde consumatorii erau alimentati cu niste sarmulite extrem de subtiri si uneori puteau fi observate cu ochiul liber. Bonus are si izolare galvanica si le pun in diverse acvarii sau medii cu umezeala etc... prostind multimea. Editat Aprilie 18, 2019 de Mitica M. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Pentru categoria asta de experimente, cu rezultate ''pe masura'', corect se scrie fri energi ! Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 18, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Deci nu sunt sanse...ramanem la mana Enelului! Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Panouri solare. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 29 minutes ago, spik said: Deci nu sunt sanse...ramanem la mana Enelului! Nu mai cauta aiurea, ca pierzi timpu. Uite aciulea cum poti sa pui mana pe fri energi, garantat !!! Link spre comentariu
vranceanu Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Eu mi-am facut un generator care capteaza in mod telepatic , antipatia de la serviciu. Uneori imi arde becurile prin casa iar flexul l-am bobinat de cateva ori pana acum . Nu ma risc sa o folosesc la alte aparaturi mai scumpe pt ca e prea mare tensiunea si frecventa uneori. Link spre comentariu
cipcirip Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Impamanteaza corespunzator sursele antipatiei... Link spre comentariu
vranceanu Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Ar fi prea mare investitia, necesita impamantari serioase. Prefer sa-i astept sa se impamanteze singuri . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Pe lângă topicu cu uikiliks și extraterestri..... Asta e.... un topic bun de șters din fașă @validaeșterge bre tâmpenia asta... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Dacă amatorii de ,,free energy,, au de învățat ceva din astfel de experiențe, îl mai las.....din păcate, dezinformarea cauzată de postările aberante de pe YouTube (care adună multe vizualizări și astfel bani din reclame) combinată cu lipsa de cultură a multora, duce la căutarea imposibilului.Vedeți doar câte filmulețe cu dispozitive de Perpetuum Mobile sunt pe YT.... Link spre comentariu
informer Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 (editat) Da` de ce ziceti asa? Ii foarte posibil sa aprinzi becu` ala cu o bobina si un magnet... misti magnetu` pe langa bobina sau bobina pe langa magnet suficient de repede si gata... free energy... sau manual energy... Uite: https://www.amazon.co.uk/Portable-Emergency-Flashlight-Waterproof-Backpacking/dp/B01EYBM1JS Editat Aprilie 19, 2019 de informer Link spre comentariu
Postări Recomandate