Spitfire Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 Teoretic n-ar trebui sa punem foto cu persoane, mai ales cu propria noastra persoana, ca sa nu cream probleme forumului, din motive de GDPR... Link spre comentariu
validae Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 (editat) Poza fără date clare de identitate nu prea are mare valoare.Zic și eu.... Altceva e când îți pui și adresa completă sub ea...iar postarea publică a datelor personale se face sub propria răspundere.Forumul nu e responsabil de acest aspect, fiindcă nu cere datele tale nicăieri.Ce să mai zicem de feisbuc, ăia nu cred că sunt trași la răspundere de nimeni, deși sunt acolo milioane de poze personale cu locuințele, acareturile și cu multe alte detalii care nu de puține ori le-au fost de mare folos hoților....lucru pe care l-am semnalat nu o dată.Dacă te lauzi pe feisbuc (cu poze și filmări ,,live,,) că ești plecat în vacanță prin Grecia, după ce te-ai lăudat cu ultimul Smart TV de 2 metri, s-ar putea să ai surprize...... Editat Mai 9, 2019 de validae Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 eu la avatar am poza reala Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 10, 2019 Autor Partajează Postat Mai 10, 2019 Cum adica...?? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 intru in seara asta si o pun iar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 On 5/9/2019 at 8:10 PM, validae said: Poza fără date clare de identitate nu prea are mare valoare.Zic și eu.... Altceva e când îți pui și adresa completă sub ea...iar postarea publică a datelor personale se face sub propria răspundere.Forumul nu e responsabil de acest aspect, fiindcă nu cere datele tale nicăieri.Ce să mai zicem de feisbuc, ăia nu cred că sunt trași la răspundere de nimeni, deși sunt acolo milioane de poze personale cu locuințele, acareturile și cu multe alte detalii care nu de puține ori le-au fost de mare folos hoților....lucru pe care l-am semnalat nu o dată.Dacă te lauzi pe feisbuc (cu poze și filmări ,,live,,) că ești plecat în vacanță prin Grecia, după ce te-ai lăudat cu ultimul Smart TV de 2 metri, s-ar putea să ai surprize...... De aia merg eu pe burta (daca tot am burta macar sa o folosesc la ceva). Link spre comentariu
Postări Recomandate