Vizitator priam Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Caut un potentiometru similar cu cel din poza. E de la un Pickup Tesla GZ030. E potentiometrul de volum. Mi-ar trebui unul similar nu numai ca valoare, dar ca si marime, forma si lungime a axului. Acesta pe care-l am face zgomot desi l-am curatat cu alcool si cu spray pentru contacte. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 (editat) Desfaceți-l cu grijă și cu un creion tip HB (mediu ca tărie) frecați ca și cum ați hașura toată porțiunea rezistivă.Zgomotul va dispărea pentru destul de mult timp, măcar până găsiți înlocuitor.Am avut sigur așa ceva, chiar original Tesla, iar dacă-l găsesc vi-l trimit dar trebuie să menționați localitatea de domiciliu.Platforma de spionaj zice că sunteți de prin Zalău.... Editat Aprilie 18, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator priam Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Multumesc pentru sfat. Localitatea e Zalau. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Functioneaza metoda amintita de Validae deoarece se numeste "lubrifiere uscata", insa cat tine...nu ma pronunt. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Multe dintre potentiometrele vechi, inclusiv cele românești, aveau cursorul din grafit, deci poți aplica metoda fără retineri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum