Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema subwoofer chinezesc

robert1000

Postări Recomandate

Deocamdată sintem tot la globul de cristal, doar ne dam cu presupusul fără sa știm nimic concret. 

Dacă vrei să-l repari fa cu spune colegul - scoate schema lui, măcar parțial. Dacă nu te descurci cu asta atunci poate ar fi cazul să-l duci la cineva care poate face asta. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

11

• Florinel TV

8

• validae

3

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Acea tensiune intra in modulul smd prin zenerele de 12v. Am insemnat pe poza. Sub contactele insemnate cu rosu se afla cele 2 zenere

2nvfsis.jpg

Editat de robert1000
Link spre comentariu

Acolo unde este incercuit cu rosu sunt rezistente sau strap cu sarma?

21lvrkn.jpg

Editat de validae
strap în loc de ,,stramp,,....
Link spre comentariu

Pai ar trebui sa fie o tensiune pe acel cond ca altfel tranzistorii sunt blocatii

Urmareste traseul si vezi de unde vine tensiunea pe acel cond

Link spre comentariu

Am verificat toate rezistentele si dau valorile inscrise pe ele. Trasee intrerupte ...am verificat asa ceva...dar daca-mi scapa ceva mai functiona amplificatorul? Se aude normal sunetul.

Link spre comentariu

Sunt 2 zenere de 12v in care intra +-42v (tensiunea alimentare amplificator), dintre care unul a crapat de vreo 2 ori. Am inlocuit acel zener cu altul si vad ca dupa vreo ora de functionare nu a mai crapat. 

Editat de robert1000
Link spre comentariu
Acum 2 minute, robert1000 a spus:

Sunt 2 zenere de 12v in care intra +-42v (tensiunea alimentare amplificator), dintre care unul a crapat de vreo 2 ori. Am inlocuit acel zener cu altul si vad ca dupa vreo ora de functionare nu a mai crapat. 

Pai fara rezistente de pe tensiunea de 42v cum sa nu crape diodele , cum sa reduca tensiunea la 12v de pe aceasta tensiune 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări