Vizitator petrisor86 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Salut, Ma poate ajuta cineva va rog cu o informatie referitor la cateva componente pentru o bormasina PSB500RE Bosch. De curand mi s-a rupt rupt mandrina si am incercat sa o inlocuiesc si am vrut sa scot rotita dintata din cap cu o presa de rulmenti dar s-a dus si axul , s-a rupt. O sa pun o poza mai detaliata mai jos cu ce am nevoie.. eu am gasit spare parts-uri dar mandrina aia mi se pare prea scumpa ( 150 de lei doar mandrina), as putea sa cumpar o bormasina noua cu acei bani. Daca stiti vreun service cu piese SH prin tara sau bucuresti as fi recunoscator. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Nu inteleg ce model de mandrina aveti, dar nu cred ca era nevoie sa demontati acea rotita de pe ax, pentru a schimba mandrina !!! Treceti locatia dvs.la profil si poate stie vre-un coleg, eu v-as recomanda sa-i cautati pe acei ce aduc scule SH din Germania, pe olx ,...sau chiar in targuri ! Editat Aprilie 30, 2019 de cornel1962 Link spre comentariu
kinderu56 Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Salut iti trebuie prima oare piesa de la pozitia 836 iar ca mandrina aproape orice model cu filet de 1/2 scrie pe mandrina http://www.atelierultau.ro/piese-de-schimb/bosch-masina-gaurit-percutie-3603d09240-psb-600-240-aus-p-228713.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum