Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

componente bormasina PSB500RE bosch

Vizitator petrisor86

Postări Recomandate

Vizitator petrisor86

Salut,

Ma poate ajuta cineva va rog cu o informatie referitor la cateva componente pentru o bormasina PSB500RE Bosch.

De curand mi s-a rupt rupt mandrina si am incercat sa o inlocuiesc si am vrut sa scot rotita dintata din cap cu o presa de rulmenti dar s-a dus si axul , s-a rupt. O sa pun o poza mai detaliata mai jos cu ce am nevoie.. eu am gasit spare parts-uri dar mandrina aia mi se pare prea scumpa ( 150 de lei doar mandrina), as putea sa cumpar o bormasina noua cu acei bani. Daca stiti vreun service cu piese SH prin tara sau bucuresti as fi recunoscator.

3603D09240.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kinderu56

1

• cornel1962

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu inteleg ce model de mandrina aveti,  dar nu cred ca era nevoie sa demontati acea rotita de pe ax, pentru a schimba mandrina !!! Treceti locatia dvs.la profil si poate stie vre-un coleg, eu v-as recomanda sa-i cautati pe acei ce aduc scule SH din Germania, pe olx ,...sau chiar in targuri !

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări