clony Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Display: LC420eud(sd)(a1) Mainboard: cv308h-i 101124 si cv6m30l-a Dupa cateva minute de functionare se manifesta ca in clipul atasat(apar purici si se aude un pocnet in difuzoare, nu ia comenzi din tlc). Daca il scot din priza si il bag inapoi functioneaza cateva minute, are perioade cand functioneaza si zile fara probleme. Cand l-am adus la munca in teste nu se manifesta doar acasa. Acasa il tin pe perete si la munca pe spate. https://streamable.com/js1ps Link spre comentariu
fane buy Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Verificati posibie contacte imperfecte cînd se încalzesc îsi spun cuvîntu ati verificat tensiunile atunci cind se manifesta asa scade freuna din iele? Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 17, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 cand il am desfacut pe masa nu se manifesta, imi scoate peri albi. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 e posibil ca fara capac,sau fara a fi torsionat in perete sa nu faca figuri,dupa cum a zis si colegul nostru posibil contacte imperfecte,daca tot e la atelier dati cu aer cald 100-150 grade pe zone,incepand cu partea de procesor,si daca defectul apare in anumita zona acolo e buba(evitati aer cald pe electrolitici,sau zone sensibile,benzi,etc)daca e pe zona de procesor si aveti experienta si procesorul e pe bga(bile cositor)faceti un mic reflow,daca nu e pe bile mariti sau puneti radiator pe procesor,eventual si un cooler de 5-12v silentios sau alimentat la o tensiune mai mica Link spre comentariu
fane buy Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 (editat) Verificati mai mult în zona unde vin suruburile de la suportu de perete e posibil ca unu so fi fost mai lung si apasa pe placa cind se incalzeste capacu Editat Aprilie 17, 2019 de fane buy Link spre comentariu
naetv Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Acum 18 ore, fane buy a spus: Verificati mai mult în zona unde vin suruburile de la suportu de perete e posibil ca unu so fi fost mai lung si apasa pe placa cind se incalzeste capacu din ce stiu eu , gaurile acestea sunt infundate - doar daca se fac modificari sa ajunga surub la placa Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 18, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 o sa mai slabesc suruburile la suportul de perete sa vad daca face la fel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum