aTaelectronics Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Si zici ca ai citit tot ai ? :toimonster: Aici ai instructiuni !Daca citeai ce scrie acolo fac apriu ca nu mai era nevoie sa faci niciun topic, dar deh, omul ( ROMANUL ) tot timpul vrea mura in gura :axe:Macar s-a recapitulat in scurt ce era acolo....si cu poze colorate... Link spre comentariu
Vizitator zuzu Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 multumesc pentru sfaturi si pana la urma cred ca am sa aleg varianta cu TEAVA PVC..oricum am sa va anunt ce am facut si cum se aude Link spre comentariu
Vizitator zuzu Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 in proportie de 99% sunt gata..mai am un pic de muncit la ele..cateva retusuri.si sunt gata de spart timpanele la vecini Link spre comentariu
Vizitator geokser Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Nu vreau sa te descurajez dar ai inceput cam prost pt ca ai un difuzor de frecvente joase + un tweeter ,deci pe gama de medii vei avea un gol...difuzorul de bass nu urca prea sus si tweeterul nici atat nu coboara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum