Vizitator monatibi Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 (editat) Bună dimineața! Am o problema cu mașina de spălat. Am bagat rufe albe și le am scos negre. Adică aveau pe ele punctele de pe cuva. Se aude și un troncanit la stoarcere. Ce ar putea fi? Mulțumesc! Editat Aprilie 17, 2019 de monatibi erori de tipar Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Foarte probabil s-au dus rulmenții, iar petele sunt de la rugină și vaselină.Câți ani are mașina ? Link spre comentariu
Vizitator monatibi Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Mulțumesc! Pai are 10 ani. Asa arătau aseară hainele Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 (editat) Eu aș schimba mașina cu una nouă.10 ani e suficient pentru o mașină din generația actuală.Dacă era o Miele, merita mai mult, dar pentru Arctic (Arcelik sau Beko) e prea mult deja.... Nu are rost să resuscitezi chiar orice jaf, acum mașinile de spălat sunt mult mai accesibile decât acum 10 ani....și poți să obții reducere de 100 Lei dacă o predai pe asta. Dacă era vorba de alt defect și dacă mașina arată în stare impecabilă după 10 ani, se mai justifică și la astea cu origini turcești, dar mă îndoiesc să merite.Cuva trebuie scoasă și tăiată în două, o să fie cam mizerabil procedeul, mai ales dacă stai la bloc și nu poți s-o scoți afară.Nu știu cât mai iau meseriașii pentru schimbat rulmenții, dar probabil pe undeva la 200 Lei trebuie să te aștepți. Editat Aprilie 17, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator monatibi Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Mulțumesc. Este un artic cu afișaj electronic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 (editat) Sunt pe piata solutii si pastile de curatat pentru masina de spalat. De obicei mizeria depusa pe cuva si in tambur este fixata cu calcar. Eu mi-am curatat-o cu praf la plic pentru desfundat chiuvetele (sunt pentru desfundare cu apa rece sau cu apa calda). Troncanitul la stoarcere poate fi de la rulmenti (macar o ungere sau o gresare a lor, te mai tin ceva timp) sau de la pompa de evacuare. Acum depinde de la masina la masina si de "meseriasul" din gospodarie . Editat Aprilie 17, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator monatibi Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Mulțumesc, sunt singura însă am folosit calgon, oțet. Nici sifonul ala de jos nu îmi iese sa pot curata, este blocat, înțepenit Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 După 10 ani troncănitul vine sigur de la rulmenți, pompa de evacuare nu face urât decât dacă prinde ceva agrafe, dar fie le aruncă în capacul de vizitare, fie se blochează.Asta s-ar fi văzut prin faptul că nu se mai evacua apa din cuvă.De uns rulmenții nu se pune problema, nu ai cum fără să scoți tamburul din cuvă.Dacă totuși țineți neapărat s-o reparați, chemați un depanator, va veni acasă s-o repare.... Link spre comentariu
Vizitator monatibi Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum