Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mașina de spălat artic

Vizitator monatibi

Postări Recomandate

Vizitator monatibi

Bună dimineața! Am o problema cu mașina de spălat. Am bagat rufe albe și le am scos negre. Adică aveau pe ele punctele de pe cuva. Se aude și un troncanit la stoarcere. Ce ar putea fi? Mulțumesc! 

Editat de monatibi
erori de tipar
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu aș schimba mașina cu una nouă.10 ani e suficient pentru o mașină din generația actuală.Dacă era o Miele, merita mai mult, dar pentru Arctic (Arcelik sau Beko) e prea mult deja....

Nu are rost să resuscitezi chiar orice jaf, acum mașinile de spălat sunt mult mai accesibile  decât acum 10 ani....și poți să obții reducere de 100 Lei dacă o predai pe asta.

Dacă era vorba de alt defect și dacă mașina arată în stare impecabilă după 10 ani, se mai justifică și la astea cu origini turcești, dar mă îndoiesc să merite.Cuva trebuie scoasă și tăiată în două, o să fie cam mizerabil procedeul, mai ales dacă stai la bloc și nu poți s-o scoți afară.Nu știu cât mai iau meseriașii pentru schimbat rulmenții, dar probabil pe undeva la 200 Lei trebuie să te aștepți.

Editat de validae
Link spre comentariu

Sunt pe piata solutii si pastile de curatat pentru masina de spalat. De obicei mizeria depusa pe cuva si in tambur este fixata cu calcar. Eu mi-am curatat-o cu praf la plic pentru desfundat chiuvetele (sunt pentru desfundare cu apa rece sau cu apa calda). Troncanitul la stoarcere poate fi de la rulmenti (macar o ungere sau o gresare a lor, te mai tin ceva timp) sau de la pompa de evacuare. Acum depinde de la masina la masina si de "meseriasul" din gospodarie :nas:.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

După 10 ani troncănitul vine sigur de la rulmenți, pompa de evacuare nu face urât decât dacă prinde ceva agrafe, dar fie le aruncă în capacul de vizitare, fie se blochează.Asta s-ar fi văzut prin faptul că nu se mai evacua apa din cuvă.De uns rulmenții nu se pune problema, nu ai cum fără să scoți tamburul din cuvă.Dacă totuși țineți neapărat s-o reparați, chemați un depanator, va veni acasă s-o repare....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări