Vizitator AlexxClaudiu Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Am o plasma panasonic din 2010 care prezinta urme cidate pe sticla (nu pe display) . culorile se vad ca in prima zi nu are nici o alta problema . de cateva luni incepe sa se intinta cate putin acea pata si incepe sa deranjeze cand este pe alb . este ceva ce poate fi reparat sau este pe duca ? ma gandesc ca este pacat sa renunt la tv deoarece am fost foarte multumit de el pana acum . Multumesc ! (despre dunga inchisa la culoare de sus vb. ) Link spre comentariu
fane buy Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Verificatii condensatoarele pe sursa si pe module sunt obosite. Link spre comentariu
Vizitator AlexxClaudiu Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 (editat) multumesc pentru raspuns dar nu are treaba . toate culorile sunt ok luminozitate contrast tot . problema este la suprafata . intre panou si sticla sau ce naiba este ea . initial am crezut ca este mizerie sau patat . nu are treba cu ce imi afiseaza imaginea . este de suprafata si nu pot sa imi dau seama ce poate fi . am cautat peste tot pe net si nu am gasit ceva asemanator cu o solutie . plasma nu are absolut nimic . sunt doar pete pe care le poti canfunda cu praf pus pe ecran Editat Aprilie 16, 2019 de AlexxClaudiu Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 (editat) pai poate a suferit de condens(si sa aburit pe interior,multe plasme au sticla protectie inainte de display)sau prafuita,asta daca e plasma,la lcd mai rar gasesti sticla,si trebuie ceva rabdare si indemanare pentru a o desface si sa ramana intreaga,daca e lcd sau ,,led,,(cum zic majoritatea) treaba e mai migaloasa si riscanta,trebuie desfacut displayul (backlightul)au folii intern ce pot fi afectate de umezeala praf sau temperatura degajata Editat Aprilie 16, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator AlexxClaudiu Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 este plasma . daca te uiti bine , este clar ca este o mica distanta intre panou si pata . eu nu ma risc sa il desfac ca nu stiu ce este de facut. tot ce ma intereseaza este raparatia . se poate s au nu . multumesc . banuiesc si eu ca este de la umezeala . fostul proprietar l a sters de cateva ori cu lichid direct pe ecran . Link spre comentariu
CornelM Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 pai daca banuiti ca este de la umezeala de ce nu incercat sa-l uscati cu un feon? Link spre comentariu
adrianvmx Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Pentru a numai da de banuit trebuia sa puneti modelul de aparat ...in poza nu se distinge : lcd sau plasma . Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 La 23.04.2019 la 16:55, adrianvmx a spus: Pentru a numai da de banuit trebuia sa puneti modelul de aparat ...in poza nu se distinge : lcd sau plasma . a spus omul ca e plasma Link spre comentariu
Vizitator AlexxClaudiu Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 (editat) aparent problema se numeste dirt effect si din cate am citit este din vina mea . primul proprietar a curatat sticla cu "fas fas ul" si eu pe parcursul timpului am facut la fel doar ca eu am folosit doar apa dar am frecat la el pana mi a venit boala . Sticla are un strat protector care s a deteriorat . am avut impresia sa se extinde acea pata doar pt ca il stergeam frecvent . se repara , dar cine mai gaseste sticla pt tv de 10 ani :))) . sa fie invatare de minte daia am scris si concluzia problemei . Editat Aprilie 30, 2019 de AlexxClaudiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum