stefank Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 (editat) Buna ziua , am cautat pe net dar nu am gasit schema sursei RSAG7.820.5104/ROH alias HLE-4250WB din tv led Hisense LTDN50K366WSNEU , pe partea de driver leduri un mosfet din cei doi este ars si cateva rezistente smd carbonizate . Multumesc . am gasit ceva care seamana : https://elektrotanya.com/hisense_rsag7.820.6321_psu_sch.pdf/download.html Editat Aprilie 16, 2019 de stefank Link spre comentariu
schematiq Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Ce driver foloseste ? Link spre comentariu
stefank Postat Aprilie 17, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Sursa este ca cea din poza , tensiunea de alimentare o face din tensiunea primara de 380 volti cu 2 mosfeti si un traf , iar controlerul este un LX27901ID care printr-un alt traf comanda cei doi mosfeti . Initial am gasit un mosfet din cei doi ars si rezistente smd adiacente carbonizate , am schimbat ambele tranzistoare si rezistentele arse dar nu este tensiune de nici o culoare spre leduri , ca si cum nu ar veni comanda de la LX27901ID Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum