Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teletech LCD 26855, Main Board Vestel 17MB45M-2

Vizitator popicagabriel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

10

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator popicagabriel
1 minute ago, Florinel TV said:

:96:96:96

Florinel am completat profilul si am pus si data de nastere...Daca vrei sa ma ajuti iti sunt recunoscator...Daca nu vrei iti doresc multa sanatate..Mi-am facut cont si am zis ca daca voi posta aici exista oameni ca ma pot ajuta...Multumesc oricum

Link spre comentariu
Acum 1 minut, popicagabriel a spus:

Florinel am completat profilul si am pus si data de nastere...Daca vrei sa ma ajuti iti sunt recunoscator...Daca nu vrei iti doresc multa sanatate..Mi-am facut cont si am zis ca daca voi posta aici exista oameni ca ma pot ajuta...Multumesc oricum

Eu te ajut ce meserie ai?

Link spre comentariu
Vizitator popicagabriel
Just now, Florinel TV said:

Eu te ajut ce meserie ai?

Sunt la inceput in electronica....la baza ma ocup cu IT-ul....In sa nu stiu ce relevanta are locatia mea...programatorul meu cu ajutorul pe care vrei sa il oferi....Trebuie sa completez o fisa pentru a putea primi un SPI si un EEPROM de exemplu??

Link spre comentariu
Chiar acum, popicagabriel a spus:

Sunt la inceput in electronica....la baza ma ocup cu IT-ul....In sa nu stiu ce relevanta are locatia mea...programatorul meu cu ajutorul pe care vrei sa il oferi....Trebuie sa completez o fisa pentru a putea primi un SPI si un EEPROM de exemplu??

Daa,asa trebuie si nu stii politica forumului.Si eu la inceput am luat picioare in fund.!!

Link spre comentariu

Ok atunci te ajut dar spune ce proceor este in tv , este greu sa dai detalii mai amanuntite ca doar tu vrei ajutor si nu eu 

Link spre comentariu
Vizitator popicagabriel
1 minute ago, clement said:

Daa,asa trebuie si nu stii politica forumului.Si eu la inceput am luat picioare in fund.!!

Ok am inteles....am modificat la profil...am adaugat locatia si data de nastere....ca programator am un CH341...Cum am spus sunt la inceput in electronica. Am cerut un ajutor. Poate cineva sa ma ajute sa sa ma indrume ce as putea sa fac....Cum am pus si in topic am scris un SPI care corespunde cu un alt display, televizorul sa deschis insa daca il inchizi din telecomanda sau de la butonul de power nu se mai deschide. In concluzie nu este SPI cel bun si de aceea am cerut ajutor aici la cineva care poate are un SPI compatibil cu cerintele mele...

Link spre comentariu
Vizitator popicagabriel
1 minute ago, Florinel TV said:

Ok atunci te ajut dar spune ce proceor este in tv , este greu sa dai detalii mai amanuntite ca doar tu vrei ajutor si nu eu 

MST MST9WB6JS-LF

Link spre comentariu

Multumesc...am sa il incerc si iti zic ce am reusit...

Ok,si bafta multa.

Chiar acum, Florinel TV a spus:

Cine  a spus asa ceva :nebunrau:

:aplauze:nas::95

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări