traianpop Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Buna seara. Incerc sa folosesc acest hdd ca unitate externa. WD 250 Gb, win XP nu il recunoaste, XP 7 nici atat. am gasit ceva drivere, fara folos. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 (editat) Caută un adaptor USB to IDE/ATA SATA pentru a putea comunica direct cu orice dispozitiv (HDD, CD-reader, DVD-reader) direct prin portul USB.Cu acesta nu ai nevoie de drivere fiindcă le identifică automat ca pe unități externe.Așa ceva a cumpărat fiul meu și e foarte util: Editat Aprilie 15, 2019 de validae Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 (editat) Nu trebuie drivere ! Ai partitionat hardul ?? Daca nu ai partitionat de aceea nu ti-l vede ! Poate trebuie sa faci asta : sau Editat Aprilie 18, 2019 de lavynyu Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 În primul rand este hdd sau ssd!? La 15.04.2019 la 21:34, traianpop a spus: Buna seara. Incerc sa folosesc acest hdd ca unitate externa. WD 250 Gb, win XP nu il recunoaste, XP 7 nici atat. am gasit ceva drivere, fara folos. Un link cu produsul se poate!? Link spre comentariu
C.D. Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Cumpără un rack cu interfață USB de HDD pe dimensiunea pe care o ai 2,5. Daca este bun il vede cu tot cu partiții (dacă le are) Să fi atent și la interfața pe care o are HDD (ATA/SATA) și cumperi rack-ul potrivit. Dar mai întâi asigură-te că HDD-ul tău este bun. Editat Mai 3, 2019 de C.D. Link spre comentariu
Postări Recomandate