Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eliminare protectie invertor OZ9933GN

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara. As vrea sa elimin protectia la un invertor echipat cu controlerul OZ9933GN ca sa vad starea neoanelor si a trafurilor si nu stiu cum se elimina. Am documentatia cu eliminarea protectiei la mai multe controlere, dar pe acest OZ9933GN nu il am in lista. Stie careva cum se elimina protectia la acest controler?

Multumesc. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• validae

1

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, validae a spus:

http://tv-remont-spb.ru/files/OZ523-9995_inverters.pdf

Vezi cum e conectat pe placă pinul Timer, poate trebuie dat la masă pentru anulare, prin comparație cu alte drivere din aceeași familie..

Se pune o rezistenta de 47K la intre pinul 12 si masa. Asa am reusit sa elimin protectia. S-ar parea ca vreun neon " face cu ochiul ". Desfac displayul si revin cu rezultatul. Multumesc pentru raspuns domnule Validae.

Link spre comentariu

Buna seara. Monitor rezolvat. A fost un neon defect. L-am inlocuit cu altul de prin dezmembrari. Invertorul nu mai intra in protectie cu acest neon. Acum cat o tine, ramane de vazut. Multumesc din nou domnului Validae pentru raspuns.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări