Sharky Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Aia deja nu mai e agenda e directory. Adica ii ai pe toti, in caz ca vreodata il cauti pe unu, pac ai numarul lui. Mai e aplicatia true caller, unde tu iti partajezi contactele tale si toate intra intr-o baza de date comuna. Sa nu fi importat de acolo ceva, ca manual nu sta nimeni sa inregistreze mai mult de o mie de numere pt ca pur si simplu nu ai nevoie, nu ai de unde, etc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 15, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Cum adica agenda e directory ? Prin ce se caracterizeaza? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Eu m-am trezit cu nr și mailuri rusesti pe un cont google aiurea importate în agenda prin sincronizarea contului, de unde au aparut nu știu în gmail..... erau vreo 200.... Probabil vreun hacker ceva Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 (editat) Personal nu fac nici o " manevra " cu telefonul . Toate numerele ( contactele ) sant introduse si editate manual , si salvate si pe SIM , si in agenda . Atat si nimic mai mult . De ce ? ... Buna intrebare ! Editat Aprilie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Acum 2 ore, gauss a spus: Personal nu fac nici o " manevra " cu telefonul . Toate numerele ( contactele ) sant introduse si editate manual , si salvate si pe SIM , si in agenda . Atat si nimic mai mult . De ce ? ... Buna intrebare ! Inteleg ca aveti o cartela de 128K cu maxim 1000 de contacte? Eu in cartela mea nu am reusit sa bag mai mult de 250 numere si astfel le-am transferat in telefon, desi preferam sa le am si in cartela. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 De câte ori,, mi s-a stricat,, cartela și am pierdut numerele(aveam mai multe 30-40),sa vezi plăcere atunci... Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 (editat) 5 hours ago, Ovidanie said: Oricum ar fi procedat e fabulos ca a ajuns la 26000. Telefonul nu a putut salva backup-ul pe memory card, a fost nevoie sa accesez contul Google, asa le-am salvat. Google zice ca nu sunt dubluri. A bagat mereu in agenda tot ce a prins si nu a facut niciodata curat in ele. Eu cred ca nici el nu mai stie de ele si ii e frica sa stearga Eu am 409 numere si multe dubluri. Cum fac sa le sterg, ca nu ma lasa telefonu ? Cand dau sa le sterg imi zice ca nu le poate sterge ca sunt read only, doar sa le ascund. Trebuie accesate din contu google, si cum e procedura ? L.E. Am gasit agenda in contu google Editat Aprilie 15, 2019 de maxente Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Acum 3 ore, Ovidanie a spus: Cum adica agenda e directory ? Prin ce se caracterizeaza? E un fel de a spune, ea e tot o agenda, dar ai plin de numere care le-ai imprumutat de undeva si care le tii ca poate iti trebuie. E.g. e ca o carte de telefon clasica. O tii in casa nu pentru ca vrei sa vb cu toti oamenii aia ci doar ca intr-o zi poate ai de vb fix cu Popescu Ion de pe strada electronicii nr 3 ca asa ai auzit tu ca il cheama pe omu care repara televizoare. Intr-o firma toate contactele sunt bagate intr-un directory (cartea lor de telefon interna) impreuna cu alte detalii personale. Deci e un fel de a privi lucrurile. La 26k de contacte, cam greu sa ii cunosti pe toti personal, dar in caz ca dai un search dupa "reprezentat vanzari farnell" sigur gasesti vreo 2 oameni cu care poti vb. Cam asta inteleg eu prin directory vs agenda personala. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 (editat) 1 hour ago, Stefan. said: Inteleg ca aveti o cartela de 128K cu maxim 1000 de contacte? Eu in cartela mea nu am reusit sa bag mai mult de 250 numere si astfel le-am transferat in telefon, desi preferam sa le am si in cartela. Aveti dreptate . Maxim 1.000 de numere . De altfel , fiind eu mai de moda veche ( la propriu ) , am back - up extern ( informatic , sa zic ... ) intr - un fisier ( SIM - ul scos din telefon , si citit cu o interfata ) , continutul alfanumeric intr - un fisier notepad , in afara de formatul nativ , cu care pot face restore in caz de corupere , sau pe un SIM nou , si culmea rafinamentului , intr - un carnet scris de mana . Acolo , cu rubrici , unde am diferite adnotari privind contactul respectiv . Unele sant vechi ( 18 ani ) , cu istoric amplu , trimitere la contracte , documente contabile , adresa , CUI etc . Nu ma bazez numai pe memorie . Poate pare prea pedant , dar mie mi - e de ajutor . Ma rog , nu se intampla prea des , mai ales cele " vechi ", dar cateodata ma scot ( rapid ) din impas . P.S. - nu am incredere neconditionata in ce e bazat pe " curent " , electronica si stocare ... , de oricare ar fi . Mai ales in telefoane , care se mai pot si pierde etc . Editat Aprilie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate