GEO 53 BN Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) A cazut ''face buci''? Nu stiam de ce s-aud vaiete si bocete! Paguba-nciuperci! Editat Aprilie 14, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 6 minutes ago, elmar said: Când vrei să găsești pe cineva, e util fb...îi poți spiona și nici măcar nu pot să se plângă pentru asta! Da când ești agresat de fel de fel de ”prieteni” de care n-ai vrea să mai auzi ...nu cred că te-ai mai bucura de fb! Poti oricand sa iti treci profilul pe privat sa nu te mai gaseasca sau vada nimeni ca si cum nu ai exista. Ai mai multe nivele de securitate, hartuirea nu e nici pe departe o problema acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Acum 3 minute, dany_cta a spus: Poti oricand sa iti treci profilul pe privat sa nu te mai gaseasca sau vada nimeni ca si cum nu ai exista. Ai mai multe nivele de securitate, hartuirea nu e nici pe departe o problema acolo. Ce ma enervează capu ala de pisic bețivan pe care l-ai pus ca avatar, nu găseai altu!? Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) Acum 11 minute, dany_cta a spus: Poti oricand sa iti treci profilul pe privat sa nu te mai gaseasca sau vada nimeni ca si cum nu ai exista. Ai mai multe nivele de securitate, hartuirea nu e nici pe departe o problema acolo. Asta cu ”privatul” e relativă ...de la Einstein încoace! Nici Zucherberg nu crede că (,)ce a creeat el...e sigur și privat! PS. și dacă îți blochezi contul pentru alți utilizatori ...care ar mai fi rostul acelui cont!? Doar așa, să-ți mai ”scalzi ochii” la câte o gagică pe care o plăceai tu în tinerețe ...și care ți-a dat cu flit!? Editat Aprilie 14, 2019 de elmar Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Nu va mai bateti cu piatra in piept pentru feisbucu asta, a devenit un cretinism din ce in ce mai mare. Ma mai uit, din cand in cand, pe diverse postari si comentarii cum se inghesuie lumea cu tot felul de laicuri si emoticoane, cum demonstreaza ei ca sunt atat de agili si dedicati acestui rahat de asa-zisa socializare. Oamenii au devenit penibili ! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) Mi se pare mie c-aud bocete si pe forum? E jale mare, fratilor! Nu-i de gluma! Oare unde-i @morocanosul Chiar mi-e dor de el! Editat Aprilie 14, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Exact o tâmpenie, stai sa vezi instagramu' Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Da cum o cazut?o alunecat pe scari?ii curge sange din nas?...ce jale domnule Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) Acum 18 minute, WINNER 777 a spus: Da cum o cazut? A alunecat calcind intr-o balegă! Editat Aprilie 14, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Eu mă bucuram dacă cădea în disgrație! Chiar dacă bucuria mea, o să-l supere pe Dany... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Acum 19 minute, GEO 53 BN a spus: Mi se pare mie c-aud bocete si pe forum? E jale mare, fratilor! Nu-i de gluma! Oare unde-i @morocanosul Chiar mi-e dor de el! chiar ca lipsește.. @morocanosul Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 1 hour ago, Dan85 said: Păi cum vine asta? Nu mai ai cont de face buci unde îți pui poze cu tine in diversele stadii de dezvoltare? Parca ți-am văzut si mașină aia cu dublu ve pe acolo... Pe facebook nu pun nimic din ce lucrez si nici prea multe (mai nimic) cu familia. 90% din timp il foloseste sotia, eu ocazional cind ma mai uit la poze cu bucurstiul vechi sau mai caut pe cibeva pe care nu l-am vazut demult. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 6 hours ago, gauss said: Cade pe regiuni . Daca nu cade global, nu e nicio smecherie... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 O sa cada cu tot internetul... Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Daca e sa fim cinstiti, si rubrica "Diverse" de pe forum poate fi considerata platforma de socializare!... Daca cade netul definitiv ne spunem 'La revedere' pe termen nelimitat... Link spre comentariu
Postări Recomandate