Clement Popa Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Am un prieten ce are un receptor Romtelecom Dolce cu inregistrare pe harddisc de 500giga.Afiseaza eroare U 1.23 .Nu ia nici ocomanda,nici de pe panel nici de pe telecomanda.Expertii romtelecom zic ca ar fi de vina alimentatorul dar nu e asa,am verificat .Are idee cineva ce ar putea fi ?Cu mii de multumiri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 (editat) La 14.04.2019 la 14:06, Clement Popa a spus: Am un prieten ce are un receptor Romtelecom Dolce cu inregistrare pe harddisc de 500giga.Afiseaza eroare U 1.23 .Nu ia nici ocomanda,nici de pe panel nici de pe telecomanda.Expertii romtelecom zic ca ar fi de vina alimentatorul dar nu e asa,am verificat .Are idee cineva ce ar putea fi ?Cu mii de multumiri. Cu alimentator auxiliar sau inclus in aparat? De obicei eroriile se relateaza cand ceva este defect dupa alimentare...Verificati integratele regulatoare de tensiune,Posibil HDD nefunctional cu ceva defect pe placa lui.Incercati sal puneti pe o unitate PC,si sa le faceti prin eliminare...bafta multa.!! Editat Aprilie 15, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Ca sa va poata ajuta cineva dintre colegi,puneti mai multe detalii despre aparat:marca si codul,si chiar o schema daca o detineti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum