neagu Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) Salut pe toata lumea, la acest tv ce are ca sursa modelul PD46G1 BHS bobinele LX801S si LX802S in timpul functionarii taraie si zgomotul lor este suparator la un volum mic al tv-ului. Neavand schema si nici prea multe cunostiinte in depanare va pun urmatoarea intrebare; pot sa le strapez sa nu mai fie in circuit, ce se intampla fara ele? Multumesc mult . https://imgur.com/a/5aqa0Xn Editat Aprilie 14, 2019 de neagu Link spre comentariu
gabibota Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 17 minutes ago, neagu said: Salut pe toata lumea, la acest tv ce are ca sursa modelul PD46G1 BHS bobinele LX801S si LX802S in timpul functionarii taraie si zgomotul lor este suparator la un volum mic al tv-ului. Neavand schema si nici prea multe cunostiinte in depanare va pun urmatoarea intrebare; pot sa le strapez sa nu mai fie in circuit, ce se intampla fara ele? Multumesc mult . https://imgur.com/a/5aqa0Xn Bobinele pot fi impregnate in lac ! Link spre comentariu
neagu Postat Aprilie 14, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Am pus intaritor ce se foloseste la reparatiile cu fibra de sticla, vad ca zgomotul sa dimiuat mult, daca tot face strapez bobinele. O zi buna tuturor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) 3 hours ago, neagu said: Salut pe toata lumea, la acest tv ce are ca sursa modelul PD46G1 BHS bobinele LX801S si LX802S in timpul functionarii taraie si zgomotul lor este suparator la un volum mic al tv-ului. Neavand schema si nici prea multe cunostiinte in depanare va pun urmatoarea intrebare; pot sa le strapez sa nu mai fie in circuit, ce se intampla fara ele? Multumesc mult . https://imgur.com/a/5aqa0Xn Stimabile concetatean(de aia e bine sa ai locatia trecuta la profil, ca sa stii pe cine ajuti), acele bobine sunt filtre pe 220v, fireste ca le poti scoate si face strapuri, fara ele e tot un drac, sunt puse pentru amortizarea oscilatiilor parazite pe alimentare...daca era device cu motor electric, aspirator sau rasnita era alta treaba....totusi eu nu cred ca ele taraie...de obicei chopperul de la driverul led face zgomot sau lipituri reci pe la chopperul mare.....pentru localizarea exacta a zgomotului se poate testa cu un "stetoscop" facut dintr-o bucatica de furtunas si bagat in urechea stanga sau dreapta.... Editat Aprilie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
neagu Postat Aprilie 14, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Am strapat sa vad daca mai face zgomot, merge ca uns, nu se mai aude nimic, asa ramane. Dar oare ce se intampla cu ele? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) 36 minutes ago, neagu said: Am strapat sa vad daca mai face zgomot, merge ca uns, nu se mai aude nimic, asa ramane. Dar oare ce se intampla cu ele? Fii sincer si spune ai strapat inainte sa postez eu sau dupa?, e foarte simpu de inteles, izolatie slabita pe lacul email si bobina vibreaza la nebunie pe ferita... Editat Aprilie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
neagu Postat Aprilie 14, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) Dupa ce am pus intaritor, am facut o pauza de 15 min si cand a inceput sa se intareasca lam probat. Zgomotul se diminuasa apoi am strapat, asta inainte de postarea dvs. Editat Aprilie 14, 2019 de neagu Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 La 14.04.2019 la 16:16, neagu a spus: Dupa ce am pus intaritor, am facut o pauza de 15 min si cand a inceput sa se intareasca lam probat. Zgomotul se diminuasa apoi am strapat, asta inainte de postarea dvs. Dupa cum va relatat si colegul Costica LCD: acele bobine infasurate pe un miez de ferita sunt destinate pentru antiparazitare si antisoc la tensiuni brusc aparute de la reteaua de 220v.Acum ati rezolvat cu zgomotul lor dar sa vedeti cum o sa faca tveul cand pune cucoana mixterul in priza. Link spre comentariu
neagu Postat Aprilie 16, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2019 treaba lor, eu miam facut treaba, se intelege nevasta cu sorasa la scamaricii de pe imagin cand baga mixerul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum