davidut5 Postat Aprilie 13, 2019 Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Buna seara oameni buni. Deci am schimbat butoanele la o telecomanda de opel combo C care functiona, si dupa operatiunea cu succes fara dezvoltari de probleme aceasta nu mai functioneaza. Nu cred ca are legatura cu bateria ei, ca am mai demontat-o alta data si tot a mers. Deci ori si-a pierdut sincronizarea cu masina ori s-a defectat. Am mai schimbat si la alte telecomenzi si nu au fost probleme, si pe la laptopuri mai lucrez cu pistolul, ca nu am altceva. hobby Poate afecta componentele electronice campul magnetic ce se face in ansa pistolului de lipit? Link spre comentariu
milo01miau Postat Aprilie 13, 2019 Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Da!!! Mai ales in momentul in care se rupe.... Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 13, 2019 Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Opel e renumit pentru pierderea codului....trebuie sa reprogramezi cheia din nou. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 13, 2019 Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Incearca sa verifici sa nu ai butoane lipite incat sa fie vazute de telecomanda ca fiind apasate in continuu. Adica vreun scurt pe acolo. Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 13, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Cu opcom doar am aflat codul pin, nu am avut optiune de sincronizare telecomenzi. Cu Texa axone 4 nu a mers, si e programata la rep Opel. Acestia cereau 100 si ceva de lei pentru aflarea codului pin. Foarte aiurea sa fie devoie de un cod pin pentru invatarea telecomenzii pentru inchidere. Am cumparat doar partea de telecomanda cu carcasa noua originala, si nu am putut sa o scriu, apoi am zis sa iau butoanele si carcasa de la cea noua sa pun pe originala a masini care mergea, apoi surpriza.... Daca as avea cu ce as verifica daca emite semnal, daca emite e in regula si merge sincronizata. Sper sa se rezolve la rep Opel. Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 16, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Nu au reusit cei de la Opel Alexandria sa rezolve, si au propus o alta cheie noua. Inseamna ca ceva tot s-a intamplat acolo. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Vezi că aceste telecomenzi de Opel au cablaje dublu strat, e foarte ușor să smulgi o trecere metalizată și se întrerupe continuitatea, am pățit-o mai demult, telecomanda clipea ca și cum ar emite dar nu emitea.Te asigur că nu pistolul a defectat telecomanda, ci din neatenție ai atins probabil doi pini făcând scurtcircuit, ori ai un traseu întrerupt și e greu de observat, ori în cel mai bun caz, s-a pierdut ,,împrecherea,, cu receptorul mașinii, dar trebuie s-o introduci în butucul contactului, apeși unul din butoane cu ușa închisă și se recunoaște iar... Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 16, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2019 (editat) Poate am atins si altceva afara de buton cand am facut lipiturile, dar daca bateria era scoasa nu cred ca a afectat ceva. De smuls trasee nici atat, montaju e destul de aerisit dupa cum se vede. Ce e ciudat este ca pe placa scrie + dar de la baterie cr2032 vine -, bateria nu se poate pune altfel, si e la fel cu cea noua. Dupa ce am schimbat butoanele si nu a mers, am observat o piesa, cred ca antena, ciobita, si am luat de la cea noua dar tot nu a mers,. E vorba de piesa incercuita, se vad pe ea mai multe trasee circulare. Editat Aprilie 16, 2019 de davidut5 Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Opel are un sistem foarte complicat de recunoastere a cheii...am incercat la un Opel Astra multe variante descrise pe net si nu a mers niciuna. Patise aceeasi treaba cheia...nu mai mergea un buton.... i-am scos bateria, i-am schimbat butonasul si adio codul...masina nu mai recunostea cheia. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Vedeti ca in carcasa telecomenzii e posibil sa fie ascuns un cip in carcasa cilindrica de sticla... Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 22, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Este modelul id44. Problema este ca nu merge închiderea din telecomanda. Ceea ce nu are legătură cu cipul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 (editat) Ai facut o noua invatare?Bagi cheia in contact,rotesti pana se aprind martorii din bord si in acel moment dai o comanda de inchidere ,apoi de deschidere din telecomanda.Daca nu s-a defectat nimic trebuie sa functioneze din nou...si inca ceva foloseste doar baterii Duracell sau Varta.Cheile de Opel au cip PCF care are treaba cu dispozitivul immo. Editat Aprilie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum