Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema grea de cap

gigawat

Postări Recomandate

Va salut,acum cateva luni am montat un videinterfon la un client si acum cateva zile se plange ca nu se mai aude ca inainte,m-am dus la fata locului si am constatat ca nu se aude asa tare soneria cum se auzea inainte si am zis ca poate e din volumul panoului dar de fapt e la maxim;bun,care ar fi solutia sa-i pot amplifica tonul soneriei in casa si mai vrea sa se auda si in curte cand suna....nu cunosc ce fel de difuzor/buzzer de fapt nu cred ca-i buzzer pentru ca se aude si vocea in el cand vorbeste cineva la poarta(n-am apucat sa-l desfac) dar cum as putea sa rezolv acest impediment?Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

1

• gigawat

1

Zile populare

N-ar fi mai logic sa investighezi de ce s-a deteriorat semnalul original (ala care s-a auzit bine la un moment dat la instalare)?

As desface "panoul" si sa curat de praf si grasime.

Cat despre extinderea in gradina, aici tot cu panoul desfacut vezi unde intra semnal in amplificatorul local si tragi un cablu catre un amplificator in curte. Sau, mai elegant, pui un emitator pe 433MHz care trimite un semnal unui receptor care actioneaza un releu care alimenteaza un buzzer pentru exterior. Semnalul pentru emitator trebuie sa fir de tip ON-OFF, care poate fi din redresarea mono a semnalului de sonerie + un comparator care sa-ti dea semnal tip ON-OFF. Asta daca nu exista deja un LED care se aprinde cand suna soneria, si atunci e clar de unde iei un semnal ON-OFF.

Spor la surubarit!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări