Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG42LF561V

paun nelu

Postări Recomandate

Nu cred ca am injurat pe cineva de pe acest forum si nu a-m facut misto ca dvs de mine ,am vrut sa va intreb unele lucruri despre progamatoare in privat atata tot .despre beeprog am in dotare acest aparat ma costat mult si el si adaptoarele  ,

Link spre comentariu
43 minutes ago, sadam said:

001.jpg

002.jpg

cred ca nu sti sa faci diferanta intre o clona si or

Nu am acest programator dar diferenta e la vedere, adica e clona....stiu ce spun ca am un coleg vecin care are acest programator cumparat din Romania si a facut update de firmware apoi sa blocat exact ca o leguma, dupa aia nu mai tin minte pe unde la dus sa-l rezolve, dar stiu ca la costat vre-o 500 de lei undeva prin Cluj.....tu crezi ca eu as fi chiar asa de nebun sa ma i-au de tine degeaba?, ai facut vre-o data actualizare de firmware si sa fie conectat pe net?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Acum m-am uitat mai bine pe factura ta, la bani astia 4409.76 fara discutie ca e original, desi esti un coleg nou trebuie sa-mi cer scuze aici pe forum fata de tine ca nu ai gresit cu nimic..ma derutat mult ca esti nou si in special Nickname-ul tau de sadam ma dus pe o pista gresita, in general sa stii ca ajut pe toti colegi dar mai mult pe privat...de ce ti-ai pus Nickname-ul asta de DICTATOR doar tu poti sa stii....asta a fost spanzurat prin executie capitala exact ca ceaunescu, atat ca asta a fost impuscat...aveam vre-o 18 ani pe vremea aceea si acum pastrez ca amintire doua tuburi de AK-47 adunate de pe jos de la militari care trageau intrun palat cu ceas fara o tinta anume....nebunie totala.......eram prezent pe platoul Dacia in spatele armatei cind se tragea din palat si gloantele suierau in toate partile..abia acum la batranete imi dau seama cat de mult am riscat pe vremea aceea intr-o inconstienta totala....din fericire oameni morti nu am vazut decat unul impuscat in umar pe care la si luat imediat cei cu masina de salvare.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Beeprog-ul este o interfata buna dar nu o depaseste cu nimic pe tnm5000,mai mult de atat adaptoarele sunr atat de scumpe de parca sunt facute pe LUNA,

in rest nu exista nici o diferenta la cablaje si la calitatea acestora.IN alta ordine de idei trebuie setat manual pentru a repara sau a trece peste blocurile defecte din NANDURI,EMMC.

de altfel sunt cateva flashuri tip nand care nici nu le poate citi. NU MERITA INVESTITIA.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări