Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE55ES6530S nu se conecteaza WI-FI

Vizitator

Postări Recomandate

Salut,

Acest tv smart 3D este adus din Germania(functional 100%), am incercat sa-l conectez pe internet cu conexiune Wi-Fi, imi scaneaza toate retelele  Wi-Fi inclusiv pe a mea, dupa ce setez tot ce trebuie imi spune conectare esuata, am schimbat si modulul Wi-Fi si la fel face, ma gindesc sa fie vre-o setare prin service ca am gasit undeva "Wi-Fi Region" fiind setat pe litera E, optional sunt toate literele alfabetului, habar nu am pentru ce este aceasta setare dar m-am legat oarecum de ea ca era singura cu referire la Wi-Fi...oare trebuie setata vre-o litera anume? rog putin ajutor din partea celor care cunosc. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

5

• gabiz_ro

3

• clony

3

• Gabriel_S

2

Top autori în acest subiect

31 minutes ago, YO9IGS said:

Eu asta as fi făcut înainte de schimbarea modulului wi-fi :)

Multumesc....mai astept si miine poate mai primesc ceva raspunsuri de la colegi...., apoi o sa fac si un update de firmware..nu prea am incredere pe update, mie sa nu-l "cocosez" mai rau ca nu e tv-ul meu...la modelele acestea nu am facut niciodata update.... 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
4 hours ago, clony said:

O problema asemanatoare am avut si eu si am schimbat wifi vendor sau si a mers.

Cauta o optiune cu vendor...

Aceasta optiune poate fi in meniul de service sau in meniul utilizatorului?

In meniul de service am gasit doar "wi-fi er counter" si "wi-fi region" poate sa mai fie ceva optiuni tot in service legate de wi-fi in setari avansate dar acolo nu pot intra, oare trebuie telecomanda speciala pentru a intra in setarile avansate?. Multumesc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Banuiesc ca vrei sa-l conectezi la un router wi fi. Televizorul poate lucra in ambele benzi (2,4 sau 5g) sau doar in una dintre ele. Steteaza la router ca ambele benzi sa fie pe canalele cele mai mici: 1 pentru 2,4 si 36 pentru cea de 5. Seteaza in router network mode g sau AUTO pentru 2,2 si n sau AUTO pentru 5. Seteaza televizorul sa caute retelele wi-fi. Daca le gaseste pe ambele (2,4 si 5) este dual. Alege pentru inceput banda de jos. Introdu parola wi-fi de acces in router. La sfarsit ok.

Nu se poate accesa routerul daca: frecventa routerului este mai mare decat stie televizorul, routerul este in alta norma (G,N,A,AC) decat stie televizorul, parola wi-fi incorecta.

Link spre comentariu
13 hours ago, clony said:

O problema asemanatoare am avut si eu si am schimbat wifi vendor sau si a mers.

Cauta o optiune cu vendor...

Are cineva fisierul din linkul de jos sa mil de-a si mie?, linkul nu mai este functional cel putin la mine...Multumesc

http://rusuelectronics.blogspot.com/2017/07/aa81-00243a-telecomanda-service-samsung.html

http://www.filehost.ro/3172621228/Samsung_7z/

Link spre comentariu
2 hours ago, profimex said:

update cu firmware ultima versiune  de pe siteul samsung nu are ce sa pateasca 

Acum am facut si update cu ultima versiune si degeaba tot la fel, mai am un tv smart THOMSON 55UA6406W care a avut 4 leduri intrerupte si ala se conecteaza imediat la wi-fi, am gasit si fisierul clonat pentru Bravo de la telecomanda de service AA81-00243A dar tot degeaba ca la optiunea "Advanced" nu se poate intra sub nici-o forma, fara doar si poate ca aceasta optiune se poate accesa dar in ce fel nu stiu, probabil ca cei care stiu nu spun tin doar pentru ei.....

http://www.astra2sat.com/smart-tvs/samsung-smart-tvs/samsung-system-menu/

Link spre comentariu

Nu e 0000 ? Cand esti pe advanced?

De fapt parca nu poti intra la advanced,dar cand esti pozitionat pe advanced si tastezi 0000 apare o rubrica in plus in meniu,cel putin asa imi amintesc.

Info factory te duce la un meniu

Info 3speed la altul.

Dar am vazut la unele ca Info 3speed te duce la un meniu de burnout sau un test ceva nu la meniu ca la alte modele.

Incearca pe alta router (retea) wifi eventual fa hotspot din telefon.

Editat de gabiz_ro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări