Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

99 lei pentru 6 Camere Sony Panasonic Fujifilm

rochester21

Postări Recomandate

Pret 110 lei livrat pentru tot lotul de 3+3 sau 99 lei cu predare in Galati. Pe langa primele 3 camere, mai primiti inca 3(Samsung, Nikon, Kodak) pe care nu le-am putut testa pentru ca le-am primit fara baterii !!! 

1. Panasonic TZ25.  Carcasa metalica, made in Japan. Aparatul arata ca nou, vine la cutie cu acumulator si incarcator originale. Functia zoom are probleme, poate fi folosita drept camera cu obiectiv fix de 25mm. 12mpx, OIS, 1080p, mod M, baterie buna etc. 

2. Sony TX1.  Carcasa metalica cu ecran tactil de 3 inch, made in Japan. Aparatul arata de 9/10, functioneaza perfect. Inchiderea de la usita bateriei e rupta, dar usita sta pe loc. Bateria e cam slaba, nu tine decat pentru 30-50 de poze. Vine cu incarcator original. 

3. Fujifilm Z200FD. Carcasa metalica, design deosebit. Aparatul arata ca nou si functioneaza perfect, are baterie slaba, nu tine decat pentru testare. Nu vine cu incarcator. 

25f2efn.jpg

r70v2c.jpg

wqpox.jpg

jq2a21.jpg

flx1c3.jpg

15zqryv.jpg

vrvyw2.jpg

2j18t2g.jpg

Editat de rochester21
Link spre comentariu

TZ25 se retrage de la vanzare pentru a fi folosit de catre moi. Are o functie foarte interesanta, la modurile de focalizare exista modul "lupa", prin care se dezactiveaza zoom-ul optic si se activeaza un zoom digital 3X util mai ales pentru obiectele mici. Magnificatia e suficient de buna pentru a fi folosit pe post de...lupa :reytre

Raman 5 camere la 69 lei cu predare in Galati sau 80 de lei livrate. Asta vine 16 lei/camera cu tot cu livrare.

f3w66d.jpg

Editat de rochester21
Link spre comentariu

70 lei livrate pentru cele 5 camere(fara pana). 

Atat tx1 cat si fujifilm merita baterii noi sau... conectate la sursa externa. 

Chiar si la 720p, sony tx1 filmeaza mai bine ca un telefon de 5-600 de lei pentru ca are zoom optic 4x stabilizat optic, microfoane stereo si AF mai stabil. Valabil si pentru foto. +E un aparat foarte mic, insensibil la praf datorita mecanismului optic intern. 

Si lumix-ul stie cateva smecherii, chiar si fara zoom optic- filmeaza 1080p foarte bine, nu se compara cu xperia-urile mele(audio, focalizare, expunere, stabilizare, toate sunt mai bune la pana). Eu le montam si pe ghidonul bicicletei sau pe vehicule telecomandate :reytre :scarpin

20r7fcz.jpg

16qi41.jpg

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Aseara cineva mi-a oferit 60 de lei cu plata dupa primirea coletului. O oferta generoasa si corecta. 

Eu am intrebat daca e normal sa ceara 5 camere la 60 de lei cu plata ulterioara in conditiile in care acum o luna eu am platit in avans 600 lei pentru o singura camera. 

N-am mai primit raspuns. In unele circumstante tacerea e cel mai inteligent raspuns pe care il poti da.... :offtopic2

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Se gasesc pe la 150 de lei, dar modelul asta pare sa aibe probleme de design, la al meu la zoom maxim se vad urme adanci de frecare intre elementele obiectivului, de obicei exista un mic joc astfel incat sa nu apara problema asta. 

E o speculatie, dar semnele alea sunt oricum ciudate si e clar ca obiectivul e afectat. 

Daca functia zoom nu e folosita la maxim frecarea excesiva nu se mai produce, posibil ca tuburile sa fie usor asimetrice din motive care nu-mi sunt evidente.

Seria HX de la Sony e superioara aici, obiectivul de la un HX5 din aceeasi era se misca mult mai fin, se si simte la atingere ca coeficientul de frecare intre elementele obiectivului e mult mai mic ca la panasonic, e o suprafata tip oglinda, ceea ce rezulta intr-un grad mai mic de uzura in timp. 

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Nu stiu ce aparate aveti, dar un olympus E420/E520 cu kit zoom dublu(14-42 si 40-150mm) se gaseste pe la 400 de lei acum si....sunt aparate bune, in prezent vandute la pret de nimic.  Singurul lor dezavantaj apare incepand cu iso 800 si in conditii de luminozitate scazuta(probleme cu focalizarea). Nu am incercat 40-150mm-ul, dar obiectivele standard 14-42 sau 17.5-45mm sunt chiar prea bune, deci ar reiesi ca si obiectivul tele trebuie sa fie decent.

Dincolo de asta, variante mai bunicele apar abia de la 600 lei in sus. Am auzit lucruri bune de canon 55-200mm.

E420+17.5-45mm:

dcspxz.jpg

30jr7ll.jpg

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Se retrag de la vanzare. O sa cumpar baterii noi si le mai folosesc eu inca 10 ani.  :88

Editat de rochester21
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări