Vizitator soldier896 Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 Buna ziua colegi. Vin la voi cu o rugaminte. Are careva dump de Bios pentru un laptop Asus X552CL? Sau daca aveti idee de un site de pe care sa il descarc? Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 (editat) Buna Poi asa ceva doar de pe siteul oficial. https://www.asus.com/Laptops/X552CL/HelpDesk_BIOS/ Spor Alex P.S.Cu BIOS-ul nu-i de jucat,daca stii ce faci e in regula,daca nu esti sigur apeleaza la cineva. Editat Aprilie 11, 2019 de -Atlas- Link spre comentariu
Vizitator soldier896 Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 Nu ma ajuta fisierul descarcat de pe site-ul Asus. Am nevoie de dump, in format .bin pentru a putea sa il scriu folosind programatorul. Stiu ca nu este de joaca atunci cand vine vorba de Bios, dar stiu ce fac. Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Ce placa de baza are? si ce integrat de bios are? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum